Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Ето какви процедури за здраве и красота си правят богатите - Luxotica
Водещи новини
Разкрасителни процедури за красота

Ето какви процедури за здраве и красота си правят богатите

Чудили ли сте се някога как богатите и известни личности изглеждат толкова перфектно? Истината е, че те полагат много грижи за здравето си, които често включват сложни, медицински процедури.

Те плащат стотици хиляди долари, за да изглеждат добре, да се чувстват добре и да са сигурни, че здравето им е на ниво, както отвътре, така и отвън. Тези процедури обикновено не се поддържат от здравните осигуровки, нито от стандартната здравна застраховка, но са нещото, което ще ви накара да се почувствате истински красиви и богати.

Ето кои са 7-те най-често срещани разкрасителни процедури, на които се подлагат богатите и известни личности. Тези процедури за красота имат за цел да подобрят самочувствието и самооценката ви, така че да се чувствате красиви и способни да постигнете всичките си цели.

Естетична стоматология

Първо, естетичната стоматология. Когато имате милиони, вероятно имате много причини да се усмихвате по-често, нали? Процедурите по естетична дентална медицина ще ви помогнат да постигнете тази перфектна усмивка, подобрявайки естетиката на вашите зъби и венци, а също така могат и да решат някои чисто функционални проблеми.

Тъй като естетичната стоматология не се счита за медицински необходима, здравното осигуряване не покрива такива процедури. От друга страна, зъбите изобщо не са евтини. Разбира се, разходите варират в зависимост от процедурата и клиниката, като слагането на порцеланови фасети на видимата усмивка струва между хиляда и три хиляди лева, а цялостния редизайн на усмивката с метало-керамични корони лесно може да надхвърли 5000 – 10 000 лв.

Ако имате много проблеми със зъбите, има вероятност разходите да скочат до небето. Но това не е проблем за избраните, които могат да си позволят всичко. Ето защо естетичната стоматология е може би най-честата процедура.

Ринопластика

Тук не говорим за функционална ринопластика, която може да коригира анатомичните проблеми и да ви помогне да се отървете от проблеми с дишането. Говорим за процедури за оформяне на носа, чиято цел е да променят начина, по който изглеждате. Ринопластиката се нарежда сред петте най-често срещани козметични процедури в света и въпреки че не е евтина, все повече хора се подлагат на този вид пластична хирургия.

Козметичната ринопластика може да струва между 3000 и 15 000 лева, без да са включени допълнителните разходи. Но е минимално инвазивна и ако наистина искате да промените външния вид на носа си, струва си да отделите средства за тази процедура, но преди това се запознайте с всичко, което трябва да знаете за ринопластиката от тази статия.

Трансплантация на коса

Както всяка друга форма на козметична хирургия, която може да ви помогне да повишите самочувствието си, трансплантациите на коса са станали изключително популярни в целия свят. През 2019 г. са извършени над 1 милион процедури за възстановяване на косата по целия свят и този брой нараства драстично с всяка изминала година.

Да знаете, че можете да постигнете постоянни и добре изглеждащи резултати е голямо успокоение, особено ако започвате да оплешивявате. Единственият проблем може да бъде цената, тъй като процедурите за възстановяване на косата обикновено струват между 4000 и 15 000 долара в САЩ. За това, Азия и Близкият изток са водещи в процедурите за трансплантация на коса. Там цените са много по-достъпни, а качеството на услугите може да е дори по-добро.

Lasik лазерна корекция на зрението

Макар лазерната операция на очи да не е козметична и да има достатъчно ползи за здравето, тя не се покрива от здравните осигуровки.  Добрата новина е, че Lasik корекция на зрението не е прекалено скъпа процедура и в зависимост от това, коя клиника сте избрали, операцията и грижите преди и след нея струват между 800 и 1000 евро на око.

С тази лазерна операция на очите можете да получите лечение за късогледство, далекогледство и астигматизъм. Процедурата включва използването на лазер за преоформяне на роговицата и подобряване на зрението. Резултатите си заслужават всяка стотинка. Дори не е нужно да го правите в изискана клиника, за да сте сигурни, че резултатите са 100% положителни, просто намерете най-добрия очен хирург във вашия район.

Гръдни импланти

Увеличаването на гърдите е една от най-популярните козметични хирургични процедури за жени, не само в САЩ, но и в целия свят. Това е операция, която може да ви струва между 5000 и 10 000 долара. Може да се намерят и по-евтини гръдни импланти, но не това е нещото, което искате, ако сте решили да се подложите на такава операция. Богатите хора винаги се стремят към най-доброто качество и разбира се, най-добрите хирурзи – ако това е медицинска процедура, която бихте искали да предприемете, не се опитвайте да намалите разходите.

Ако сте се решили на тази стъпка, вижте всичко, което трябва да знаете за корекцията на бюста тук.

Липосукция

В момента, затлъстяването е един от най-големите проблеми на съвременното общество. Ето защо все повече хора, които страдат от затлъстяване, се подлагат на процедурата. Липосукцията няма да излекува затлъстяването окончателно, но ще премахне излишните мазнини и ще ви помогне да прекроите тялото си.

Тази процедура е много популярна в САЩ, където през последната година над 200 000 души са били подложени на липосукция. Разходите за това лечение в България не са твърде скъпи и варират между 800 евро на зона и 7000 евро за липоскулптуриране (липосукция на цялото тяло) на операция, в зависимост от това какво е включено.

Увеличаване на седалището

Може да изглежда забавна тема, но увеличаването на седалището е козметична процедура, която в момента набира особена популярност. Ако искате да подобрите вида на задните си части, това може да ви струва малко повече, като средните цени са около 7000 евро за увеличаване на дупето с импланти и между 3000 и 4000 евро за повдигане на седалището без импланти.

Имплантите на седалището са най-бързо растящият тип козметична хирургия през последните няколко години. Лечението има козметичен характер, така че няма да бъде покрито от здравната осигуровка, но някои клиники за козметична хирургия биха могли да предложат финансиране за тези процедури, понякога без лихва.

Козметичните процедури и пластичните операции за подобряване на външния вид имат много по-голяма стойност, отколко си мислите. Те помагат да повишите самочувствието си, да се чувствате уверени и сигурни в себе си. А тези неща са необходими, ако искате да живеете пълноценен, щастлив живот.

Свързани статии

Ботокс или дермални филъри

Премахване на дълбоки бръчки с ботокс или филъри

Да запазим духа си млад, е една от тайните на вечната младост и зависи единствено …

неинвазивни козметични процедури за подмладяване на кожата

Тези нови разкрасителни процедури са като Instagram филтър

Всеки иска да има млада, красива и поддържана кожа. Всеки иска тялото му да изглежда …