Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Иновация в грижата за кожата - Luxotica
Водещи новини

Иновация в грижата за кожата

Все повече и повече красиви Интернет звезди и гурута на гримирането се появяват в социалните мрежи и налагат нови стандарти във външния вид, красотата и грижата за кожата.

С това пазарът на дребно за гримове и продукти за грижа за кожата се разраства експоненциално, насърчавайки разработването на нови продукти, формули и системи за нанасяне.

Най-новата иновация в красотата идва от Artis, под формата на нова линия четки за грим с грижа за кожата. Digit Skincare 5 Brush Set е нова система за нанасяне, която ви позволява да нанасяте серуми и лосиони с нежно докосване и прецизна точност.

Тайната е в системата CosmeFibre®. Тя е проектирана да се използва с козметика от всички видове и формули – течности, прахове и емолиенти. Всяко снопче влакна има от 3 до 10 пъти повече влакна от най-близкия им конкурентна четка за грим, а върхът на всеки CosmeFibre® се стеснява до 3 микрона, които дори не можете да видите с просто око. Така че получавате най-мекото нанасяне и превъзходни резултати.

Дръжката е ергономично проектирана, за да се побере по-удобно в ръката на потребителя. Всяка четка е с балансирано тегло, което спомага за подобряване на приложението и прецизността.

Ето какво казва Опра Уинфри за комплекта в O The Oprah Magazine:

Този комплект е сериозен разход, но ми казват, че са Rolls-Royce-а на четките за грим: ергономично правилни, практически неразрушими и способни да придадат безупречно покритие на вашето приказно лице.

Малко по-късно The View писа: „Това са Ролс Ройса на четките за грим. Опра ги е подарила на всичките си приятелки за Коледа“

А само като си помисля, че до сега използвахме пръстите си да нанесем кремове и серуми… Упс!

Може да ги купите сега с 30% намаление (код: CARE30) ot https://artisbrush.com/

Свързани статии

Холистично лечение в Шри Ланка

Всеки има своите причини да тръгне на пътешествие. Някои го правят, за да изследват нови …

Valmont Cosmetics - луксозна козметика

Партньорство на ARIA с Valmont в нова терапия

Благодарение на своята колекция от премиум хотели, казина и ресторанти от световна класа Лас Вегас отдавна е синоним на лукс, но сега, столицата на развлеченията на света навлиза в света на уелнес терапиите с екстравагантни нови процедури. 5-звездният спа център на ARIA предлага 100-минутна терапия с луксозна гама от 17 анти ейдж продукта на Valmont. Произведени с чиста вода от алпийски ледник от швейцарския кантон Вале, активни молекули и растителни екстракти, извлечени от растения, отгледани в собствената фито-алпийска градина на Valmont, всички продукти на L'Elixir des Glaciers, използвани при терапията, обещават да помогнат за пречистване, енергизиране, детоксикация и лифтинг.