Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Феноменален iPhone 12 Pro Discovery Solarius от CAVIAR - Luxotica
Водещи новини

Феноменален iPhone 12 Pro Discovery Solarius от CAVIAR

Известната руска луксозна марка Caviar наскоро показа своята нова колекция Solarius, съставена от часовници с вградени частици от небесни тела (Марс, Луната и Царев метеорит) и луксозни ъпгрейди на iPhone 11 Pro и iPhone12 Pro. Флагман на колекцията е уникален телефон, издаден в едно единствено копие, за направата на който са използвани половин килограм злато и 137 диаманта.

Но това не е всичко. Caviar iPhone 12 Pro Discovery се предлага с впечатляващ часовников механизъм, създаден да привлича вниманието. Непрекъснатите завъртания на турбийона наподобяват безкрайната енергия на Слънцето, а в циферблата е инкрустриран „слънчев камък“ – скъпоценен жълт диамант, поставен на позицията на 12 часа на часовника. Останалата част от тялото е украсена с други лъскави диаманти. Не забравяйте, че споменахме цели 137.

И тъй като говорим за цифри, трябва да знаете, че Caviar iPhone 11 Pro Discovery Solarius се предлага на цена от 70 000 долара. Но очаквахте нещо подобно, нали? И дори не е най-скъпия телефон в колекцията. Solarius Zenith Full Gold и Solarius Green Flash Full Gold струват по над 90 000 долара. Естествено има и модели на далеч по достъпни цени, като повечето модели са на цени от 5000 до 12 000 долара.

Часовниците с късче от луната са изчерпани, ни има версия на iPhone Discovery Luna с камъче от естествения спътник на Земята. Впечатление правят и телефона SOYUZ за 6300 долара, с парченце от кораба „Съюз“, Titanic в момента намален на 5400 долара с парче от Титаник, VOSTOK-1 с вградено парченце от космическия кораб на Юри Гагарин – „Восток-1“ за 33 660 долара и Universe Diamond Gold за 72 000 долара с частица от Марс, частица от Луната и частица метеорит.

Сама по себе си Discovery Solarius Collection има за цел да представи по един нов начин Слънчевата система и нейните дълбоки мистерии, като всеки часовник има частица от небесно тяло. В колекцията ще откриете часовника Discovery Mars, който е произведен само в 19 броя, с черно тяло, червеникав циферблат, каишка от алигатор, и парченце от камък от планетата Марс.

Студените нюанси на космическото пространство са характерни за часовника Discovery Metheorite. Той e направен с циферблат от сив въглероден камък и вградена частица от Царев метеорит в лимитирана серия от 99 броя, украсени със злато и син камък.

И не си помисляйте нито за секунда, че тези елементи не са истински небесни тела. Те идват от останки от метеорити, образувани на Марс или на Луната и паднали на Земята. И всички те са  сертифицирани от Експертната гемологична и минералогична комисия на Минералогичния музей на Руската академия на науките.

Ако сте любители на астрономията и лукса, впечатляващият Caviar iPhone 11 Pro Discovery Solarius е телефонът, с който ще привличате погледите.

Свързани статии

Smart часовник Garmin

Smart часовници за собственици на яхти

Ако сте собственик на яхта и в същото време обичате новите технологии, то най-вероятно имате …

Проектор Samsung The Premiere

Превърни дома си в кино салон с Samsung Premiere

Нашият дом е пространството, което най-добре отразява нашите лични предпочитания, нужди и вкус. Голяма част …