Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Мебели MOBI – турско вълшебство от цветове и форми - Luxotica
Водещи новини
Турски луксозни мебели от MOBI

Мебели MOBI – турско вълшебство от цветове и форми

Занаятчийската и творческа природа на турската земя, нейните древни традиции и богатото културно наследство са перфектната симбиоза за развитието на брандове, които правят живота ни по-добър. Ако добавите към това и щедрите природни ресурси и иновативните технологии, получавате феномена MOBI, който е в състояние да впечатли света с висококачествено обзавеждане. Това стои зад успеха на известния производител MOBI, носител на награда за най-добри луксозни мебели и домашни принадлежности в Турция.

MOBI е основана от дизейнера с немалко награди A. Rasit Karaaslan през 1983 година в град Бурса с 6000 кв. м производствено пространство и над 100 служители. Комбинирайки традиционната изработка и напредналите технологии, компанията гарантира перфектно качество на всяка мебел, която излиза от фабриката. Строгото управление на всеки етап и всеки елемент от производството е в основата на високото качество на мебелите, познато не само в Турция, а в целия свят.

Комбинацията от ръчно подбрани материали, авангардна технология, висококачествена и безупречна изработка позволяват на MOBI да се стреми да удовлетвори нуждите и желанията на своите клиенти, персонала на компанията и доставчиците.

От основаването на MOBI A. Rasit Karaaslan представя ексклузивния дизайн и перфектно изработените луксозни мебели по цял свят. Именно това води до всеобщо признание на работата му в различните страни. Karaaslan прилага принципите на съвременната естетика към естествените материали и органичните форми и ги превръща в уникални произведения на изкуството. Неговите експерименти, които включват обработката на дърво, създаване на уникални текстури и шарки му носят различни награди за дизайн.

Мебелите MOBI със съвременен и изключително красив дизайн се произвеждат предимно за дома, но компанията предлага услуги и за бизнес клиенти по целия свят. Каталогът на завършените проекти включва обзавеждане и за луксозни резиденции, 5-звездни хотели, корпоративни и правителствени офиси.

Луксозни турски мебели.

Свързани статии

Стилове в интериорния дизайн

Интериорен дизайн: Модерен, индустриален, минималистичен, скандинавски, изтъркан шик … и списъкът продължава. Значително предизвикателство за …

Интериорен дизайн - луксозен дом - съвети

Лесни начини да направите дома си по-луксозен

Огледайте дома си. Има мебели, които са ви омръзнали, нали? Или пространства, които искате да …