Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Стикове за голф, вдъхновени от Bentley Continental GT - Luxotica
Водещи новини
`

Стикове за голф, вдъхновени от Bentley Continental GT

Bentley Motors е основана на 10 юли 1919 г. За стогодишнината от основаването си, компанията организира тържествени събития по целия свят, представи нов концептуален модел EXP 100 GT, пусна на пазара аксесоари за събитието, както и създаде специален сет за голф, с темата на годишнината. Изключителните спортни характеристики и луксът, които откриваме във всяко Бентли, сега се предлагат под формата на колекция от най-добрите голф стикове, чанти за голф, за ръчен багаж и голф аксесоари.

Bentley Golf Centenary Set е ограничен за производство до само 100 броя и се стреми да обедини „света на лукса със света на майсторската изработка и спортното представяне“.

Вдъхновен от външния вид на новия Continental GT, всеки стик е завършен в черно с изискан детайл от Centenary Gold. Освен това върху главата или ръкохватките на всеки клъб има логото на Бентли – запазена марка на фирмата, а изисканите линии се свързват с емблематичния стайлинг на капачките на джантите на модела EXP Speed ​​8, който печели 24-часовото състезание на Льо Ман.

От Bentley Motors знаят, че стиковете за голф не само трябва да изглеждат добре в чантата, но и да дават ултимативно спортно превъзходство на своя притежател. Всеки стик има титаниево „лице“ и гръб от въглеродни влакна, които дават повече сила, лекота и контрол още от самото начало на играта.

Всеки от титаниевите удове (woods) има заменяем шафт, докато драйвърът (driver) има криогенично замразено лице, с високи технически показатели. И накрая патърите (putter) са направени от стомана с висока плътност и супер мек алуминий и са допълнени от карбонови детайли.

Естествено, за да се подсигури ексклузивността и гарантира ограничението от 100 броя, всеки сет със специален сериен номер. При цена от 16,000 долара и лимитирана наличност, стиковете от 100-годишната серия не стигат за всички.

За това, от фирмата пуснаха и нова серия, ръчно изработени и ръчно завършени голф аксесоари, под името Tech Collection, която въпреки, че не е част от честването на 100-годишнината, се характеризира с най-високо качество, майсторска изработка и прецизност на детайлите, характерни за всяко Бентли.

Новата колекция, разработена в партньорство с VEGA е ръчно изкована в Ичикава в Япония, град с дълга коваческа история, която води началото си от периода на производството на самурайските мечове. Тази съвършена техника на коване на мечове създава леки продукти със зашеметяващо усещане за производителност и се прилага перфектно при производството на голф стикове с най-високо качество.

Отново може да открием дизайнерските влияния от автомобилните модели, като в гамата могат да бъдат забелязани линията на задната арка на Continental GT, фините извивки на предното крило на Mulsanne и елементи репликиращи подредбата на скоростния лост.

С новата колекция голф стикове, ще се почувствате като плавен преход преминаването от колата ви към голф игрището. Не можем да гарантираме, че стиковете от Бентли ще подобрят вашия хендикап, но няма да отречем, че ще ви помогнат да играете голф със стил.

Свързани статии

Голф игрище, голф правила, стикове за голф, правилата на голфа

Правила на голфа за начинаещи

Голф правила. Когато преди 14 години за първи път се заинтересувах от играта, изпитах огромно …

Pearl Royale

Pearl Royal – най-скъпият шах в света

Ако играете шах, най-вероятно знаете и колко различни вида шах има на пазара. Стандартните сетове …