Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
За нас - Luxotica
Водещи новини

За нас

Luxotica.bg е онлайн лайфстайл списание, с тематика ориентирана към представянето на висококачествени брандове и продукти, пътуване във всичките му форми, мода, изтънчен дизайн, успешни личности и компании и всичко свързано с луксозните стоки и начин на живот.

Името идва от смесването на думите „лукс“ и „екзотика“, които пряко реферират към гореописаните теми и съдържанието на изданието.

В края на годината, от стотиците статии за екзотични дестинации, автомобили, яхти, бижута, часовници, терапии, хотели, храни, напитки, дизайнери и т.н. подбираме само най-доброто, за да бъде издадено в луксозно печатно издание “Best of life 2020”. Година след година, изданието се превръща в своеобразен каталог на лукса и е перфектният коледен подарък за хора, които вече имат всичко.

Екипът, който стои зад проекта Luxotica.bg е с над 20 годишен опит в информационните технологии, маркетинга, рекламата и издаването на списания за автомобили, имоти и туризъм.

Стараем се да имаме най-богатия снимков материал с висока резолюция, не само в България, а и в световен мащаб. За статиите използваме, по няколко източника – от прес рилийзи на производители и дистрибутори до ревюта на продукта от трети страни, за да постигнем максимално пълна, обективна и богата информация.

Държим представянията да са позитивни и позициониращи бранда в съзнанието на потребителя, като качествен продукт от висок клас, твърдо принадлежащ на луксозният сегмент.

С работата си, подпомагаме растежа и развитието на стотици фирми за услуги, производители и дистрибутори на световни марки в България. Дефинираме лукса и луксозното и позиционираме нови български луксозни брандове сред най-добрите световни марки и компании. Рекламираме луксозни стоки и услуги и даваме 100% гаранция за резултатите, които ще постигнем.