Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Този ексклузивен коняк LOUIS XIII ще ви върне в Париж, през 1900 - Luxotica
Водещи новини
Ексклузивен коняк LOUIS-XIII-Time-Collection-II-Paris

Този ексклузивен коняк LOUIS XIII ще ви върне в Париж, през 1900

Най-емблематичната марка алкохолни напитки в света, LOUIS XIII, ще зарадва любителите на луксозен алкохол с нов, супер ексклузивен коняк в чест на Града на светлините и начинът, по който Париж е изглеждал през 1900 г. Произведен от уникална смес от различни видове коняк, създадени от грозде, отглеждано в специалният тероар на Cognac Grande Champagne, този изискан коняк е второто издание от изключителната Time Collection на компанията.

Колекцията Opus of Time е по същество поредица от ограничени тиражи графини, отдаващи почит на прославената история на LOUIS XIII, като второто издание отбелязва годината, в която конякът LOUIS XIII е представен за първи път пред публиката, на известния Парижки световен панаир, където получава най-високото отличие.

За да почете този специален момент от историята на компанията, LOUIS XIII се обединява с две емблематични френски къщи – Monnaie de Paris и The Cristallerie of Saint Louis, за да създаде ограничено издание от 2000 номерирани графини, отдаващи почит на изкуствата, изящната майсторска изработка и отминалото време.

Наречен LOUIS XIII Time Collection: Tribute to the City of Lights – 1900, по този лимитиран графин ще откриете 4 невероятно детайлни медала, вдъхновени от няколко илюстрации от архивите на Monnaie de Paris. Всеки от тези медали отразява различен аспект на Париж през 1900 г., докато централният медальон, отдаващ почит на Града на светлините, ще ви покаже, че тази бутилка е нещо наистина специално.

Талантливите хора от Кристалерията на Сейнт Луис са отговорни за създаването на този уникален графин, който е издухан ръчно, с 13 шипа от дентел, вместо обичайните 10, елегантно гърло и превъзходна запушалка, която прилича на обърнат графин.

А вътрешността е също толкова специална, колкото и самата бутилка. Специално подбрания коняк е отлежавал бавно във вековни, дъбови бъчви от Лимузен, преди да бъде блендиран и пренесен в уникалната бутилка. Всяка капка коняк LOUIS XIII представлява десетилетия на майсторство и ноу-хау, а тъй като това е ограничена серия от само 2000 графини, сме сигурни, че ще те ще бъдат търсени от колекционери и любители на качествения коняк.

Свързани статии

Ирландско уиски

The Devil’s Keeр – най-скъпият дебют в историята на уискито

Мнозина твърдят, че възрастта е без значение и в много случаи е точно така. Любовта …

Луксозна текила от Тесла

Трябва да опитате текилата на Tesla. Да, Тесла!

Известните марки имат склоността да сменят посоката и да създават напълно различни продукти от тези, …