Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Sanlorenzo SX112: стил, функция и интелигентен дизайн - Luxotica
Водещи новини
Луксозна яхта Sanlorenzo SX112

Sanlorenzo SX112: стил, функция и интелигентен дизайн

Интелигентен дизайн, който съчетава в себе си стил, гъвкавост и функционалност. Така можем да определим кросоувър линията SX на Sanlorenzo – първата в света на луксозните яхти. Родена през 2017 г., линията SX показва перфектна комбинация между класическата моторна яхта с флайбридж и яхти от типa explorer. А през 2020 година, любителите на луксозните яхти, могат да се радват на още един модел, който е наистина впечатляващ. С дължина 34 метра, новият Sanlorenzo SX112 е тук, за да привлича погледите и да ви отведе в света на лукса.

Известни със своята визия и решителност, от Sanlorenzo отново гледат отвъд хоризонта, формирайки нова мечта, която да ви даде идеи къде и как да прекарвате дните си. Това е подходът, който стои зад творенията на компанията през 2020 г., превръщайки яхтата кросоувър SX112 в звездата на лятото, представена в първата версия с интериорен дизайн от Пиеро Лисони.

Sanlorenzo SX112 обединява в себе си идеите за дизайн и функционалност, които видяхме в неговите предшественици – първо в SX88, а след това и в SX76. Като най-голям от трите, SX112 е създаден, за да предложи на своя собственик нов начин на живот в морето: бариерите на борда могат да изчезнат, а лодката да се отваря навън, за да ви позволи да се приближите една идея по-близо до заобикалящия ви морски свят.

При SX112 забелязваме същия фокус както при моделите 44Alloy и 62Steel. И при трите модела, външните и вътрешните пространства са така проектирани, че да поддържат по впечатляващ начин връзката с морето. При SX112, обаче, тази идея е издигната до нови висоти чрез модерни решения, които могат да отговорят на всички нужди. Благодарение на проучванията на пазара, проведени от Sanlorenzo, онези, които се докоснат до SX112 ще могат да се насладят на луксозен живот и удобства, изградени изцяло според нуждите им.

Щом стане въпрос за дизайн, този на SX112 отново е възложен на двама дизайнери, които са работили със Sanlorenzo от пускането на първия модел кросоувър: Бернардо Зукон от Studio Zuccon International Project и Пиеро Лисони, арт директор на компанията от 2018 г. На тях дължим впечатляващите интериор и екстериор на лодката. Докато Zuccon се е съсредоточил върху засилването на „семейното усещане“ на борда, създавайки уютна атмосфера, Лисони се е фокусирал върху създаването на плавна връзка между вътрешните и външните пространства на SX112.

В съответствие с концепцията, разработена за останалите модели, основната палуба е представена като открито пространство, иновативно решение, въведено от Лисони за SX88.  Фокусната точка на проекта е новата кърма, която се превръща в най-емблематичната зона на яхтата. Замислена като просторна плажна зона на закрито, тя е директно свързана с външната страна, което носи усещане за лукс, функционалност и връзка с морето. Благодарение на прибиращите се тераси, връзката вътре-вън се увеличава. Те носят нови възможности за проектиране и използване.

Идеята за това разпределение е на архитекта Лука Сантела, създател на концепцията за иновативната линия за кросоувър SX. С цел усъвършенстване и развитие на дизайна на SX88, допълнителните функции на новия модел включват просторна плажна площ от около 90 кв.м, разширяема благодарение на сгъваеми тераси. На борда на SX112 ще откриете и вътрешна фитнес зона, директно свързана с външната страна посредством големи плъзгащи се стъклени врати, които позволяват на собствениците да използват помещенията по уникален начин.

Ако искате да се запознаете отблизо със Sanlorenzo SX112, не се колебайте да се свържете с официалния представител на бранда, Best Boats Only. Екипът от професионалисти ще ви даде цялата необходима информация.

А ако искате да станете собственик на такава лодка, Best Boats Only ще ви преведе през всички стъпки и ще ви улесни максимално, за да се радвате луксозен живот в морето!

За контакти с Best Boats Only:
Яхт клуб и марина Созопол
гр. Созопол, ул. Крайбрежна 6
Телефон: 0888 53 07 07
имейл: sales@bestboatsonly.com
Уеб сайт: http://bestboatsonly.com/

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Моторна лодка Capelli Tempest 50' цена

Capelli Tempest 50’- Лодката, с която наистина ще усетите вятъра в косите си

Преди години, мисълта за лодка с мощност 1700 конски сили беше немислима. Не само защото …

Джорджо Армани на яхтата си Main

Супер яхтите на звездите – от Били Джоел до Джорджо Армани

Чудили ли сте се някога как прекарват свободното си време известните? Луксозни партита, частни вили …