Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Научете се да готвите, докато сте на луксозен круиз - Luxotica
Водещи новини
Луксозен круиз с Reagents Seven Seas

Научете се да готвите, докато сте на луксозен круиз

Мечтали ли сте някога да обиколите света? Околосветските пътешествия са мечта на много, но има нещо още по-впечатляващо, на което можете да се насладите.

Представете си, околосветско пътешествие, в което не просто опознавате култури от цял свят, но и се къпете в лукс… и се учите да готвите. Вече можете да го постигнете на борда на луксозния круизен кораб Regent Seven Seas Explorer.

Това е огромен круизен кораб, дълъг 732 фута, който вози своите гости из цял свят в изключителен лукс. В пространството от 4443 квадратни метра, нощувките започват от $5000 на човек, които ви осигуряват невероятни удобства. За тази цена, на всяко пристанище ще разполагате с частен шофьор и кола, с които лесно да посетите местата, които искате. Друго удобство, което круизът предлага, са индивидуалните спа услуги в стаята с неограничен брой безплатни процедури.

Но СПА-то не е единствената услуга на борда. Уелнес компанията Canyon Ranch в партньорство със Regent Seven Seas създава цял СПА център, който обикаля света. Освен спа процедурите, той включва и фитнес, финландска сауна, ароматна парна баня и десетки други изкушения, с които да се поглезите.

Двата луксозни ресторанта на кораба – Chartreuse, който предлага класическа френска кухня, и Pacific Rim, който сервира азиатски ястия, са неповторимо изживяване за сетивата. С тях без съмнение получавате красив декор, внимателно и професионално обслужване и перфектно приготвена храна от най-високо качество.

Тези стандарти обаче не са достатъчни. Затова на борда има и специална арена на кулинарните изкуства, която предлага индивидуални уроци по готвене и кулинарен екип, с който ще имате възможността да разгледате блестящи ресторанти, местни пазари и винарски изби в различни пристанищни градове.

Е, ако искате да обиколите света, да подобрите кулинарните си умения и да се потопите в истински лукс, добавете този круиз в списъка си с цели.

Свързани статии

Спортен круизен кораб Blue World Voyages

Blue World Voyages – първият по рода си спортен и уелнес круизен кораб

Новосъздадената круизна компания Blue World Voyages, има за цел да промени напълно начинът по който …

Луксозен круизен кораб

Два круиза с дъх на вино, изкуство, красота и култура

Искало ли ви се е да се насладите на френски чар, лукс и елегантност докато …