Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Лесни начини да направите дома си по-луксозен - Luxotica
Водещи новини
Интериорен дизайн - луксозен дом - съвети

Лесни начини да направите дома си по-луксозен

Огледайте дома си. Има мебели, които са ви омръзнали, нали? Или пространства, които искате да изглеждат по различен начин? Искате да придадете нов облик у дома лесно и без основен ремонт? Имаме идеи! Тези 5 съвета ще ви помогнат да преобразите дома си. С тях, домът ще изглежда не само по-различен, но и по-луксозен.

Купете антични мебели или вещи

Ако си мислите, че антиките са прекалено скъпи… сте в абсолютна грешка! Има немалко „винтидж” неща за дома, които са на прилична цена и придават неповторим дух в стаята. Мистериозният чар на винтидж стила все повече се връща на мода, а в съчетание със съвременни и модерни мебели… е номер 1 в класациите за интериорен дизайн.

Ако обаче искате още по-модерен дизайн за дома си, вижте няколко лесни предложение, за които дори не подозирате:

Монтирайте телевизор на стената

В наши дни е много лесно да закачите телевизор на стената, тъй като сегашните телевизори са с плосък екран, по-тънки, по-леки и много по-модерни. Можете да прибавите и някои декоративни акценти – например LED осветление зад телевизора или специална рамка за него, която да свети.

Направете си мини бар

Мини барът е функционална и стилна част от всеки дом. Освен това се проектира лесно според вашия вкус и атмосфера наоколо. Мини барът може да бъде подвижен, като количка. Едно класно уиски, поднесено на него си е истински лукс. А подвижният бар е перфектна идея за по-малкото жилище, тъй като не заема много място, а изглежда стилно и изискано.

Използвайте завеси

Завесите винаги са добра идея! Придават уют и топла атмосфера в дома ви. Ако се притеснявате, че завесите ще затъмнят прекалено дома ви, грешите. Изберете тънко перде и плътни завеси за двата края, които можете да пускате вечер. Те променят тотално облика на стаята, а изискаността с тях е гарантирана.

Инвестирайте в прекрасен диван

Ако сте загрижени за това как изглежда домът ви, не избирайте евтин диван. Инвестирайте повече средства в диван, който ще бъде удобен и ще изглежда добре. Помислете за дивана като за дългосрочна инвестиция, която ще ви се отблагодари с качество. Преди всичко обаче заложете на комфорта. Разбира се, нямаме предвид да похарчите всичките си пари просто за един диван или да теглите кредит. Не залагайте на първото, което сте видели. В днешно време има толкова много магазини за мебели, които могат да ви предложат точно това, което търсите и то на добра цена.

Свързани статии

Стилове в интериорния дизайн

Интериорен дизайн: Модерен, индустриален, минималистичен, скандинавски, изтъркан шик … и списъкът продължава. Значително предизвикателство за …

Най-добрите онлайн магазини за мебели

Интериорен дизайн: Как да превърнем дома си в луксозен рай

Случвало ли ви се е да разглеждате невероятно обзаведени домове в Интернет, а когато затворите …