Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Този скутер Vespa на Dior ще ви накара да подскочите от радост - Luxotica
Водещи новини
Vespa-946-Christian-Dior

Този скутер Vespa на Dior ще ви накара да подскочите от радост

Мечтали ли сте си някога да обикаляте италианската ривиера с Веспа? Това малко, елегантно скутерче може да превърне ваканцията ви в истинско приключение, а вече и в парад на стила.

Най-емблематичната марка скутери в света, Vespa, се обедини с легендарната парижка модна къща Dior, за да проектира може би най-страхотния скутер, който някога сме виждали, със съответстваща гама от красиви аксесоари. Наречен Vespa 946 Christian Dior, този стилен луксозен скутер отдава почит на двете марки и е проектиран от самата Мария Грация Чиури, креативен директор на Dior.

Разходката из града с Vespa 946 Christian Dior никога няма да бъде същата. Както може би очаквате, този уникален по рода си скутер ще се произвежда в ограничен брой и ще бъде боядисан в специална цветова палитра, проектирана съвместно с творческия отдел на Dior. Аксесоарите също ‘крещят’ Christian Dior. Комплектът аксесоари, създаден за италианския скутер го допълва прекрасно и включва: Каска, която покрива половината лице, разкошен горен калъф и модерна чанта, която също е украсена с логото на Dior.

И двете марки, Piagio и Dior, са основани в една и съща година – 1946 г. – и в чест на тази година, тази Vespa 946 е създадена със специфични графични линии, вдъхновени от тези две емблематични марки. Скутерът има за цел да бъде символ на усъвършенстване, отразяващ наследството на Dior и Vespa, споделените ценности и виртуозното внимание към детайла, което и двете марки показват във всичко, което правят.

Целта на двете компании е да представят нова, ярка и креативна визия за света, затова са се опитали да преоткрият духа на свобода, движението и изразяването с този скутер. 946 Christian Dior е боядисан в стилно бежово, което контрастира прекрасно със сините кожени седалки, златните джанти и огледала или кормилото и багажника, които блестят със същия златист завършек.

Прекрасната комбинация от геометрични мотиви, създадени от Dior върху калниците и предните панели правят този луксозен скутер още по-привлекателен.

Когато става въпрос за мощност, италианският скутер е точно като стандартния Vespa 946. Той се предлага с малък 125 кубиков двигател, с 11,8 к.с. и 10,33 Nm въртящ момент, но нека си признаем, с него можем да обикаляме тесните, крайбрежни улички на Италианската ривиера по цял ден.

Точната цена на тази уникална луксозна Vespa все още не е обявена, но както можете да си представите, няма да излезе евтино. И ще трябва да изчакате почти цяла година, докато можете да я получите. скутерът Vespa 946 Christian Dior ще се предлага от март 2021 г. в избрани магазини на Dior и търговските обекти на Piaggio / Vespa. А, ако не можете да си позволите един от тези стилни скутери с ограничен тираж, можете да се порадвате поне на аксесоарите, които ще се продават отделно.

Свързани статии

Модели каски за мотори и мотоциклети

Екстравагантни каски за мотор за мото-сезон 2021

Обожавате свободата! Искате да пътувате често и без излишни усложнения. Обичате да усещате вятъра, който …

Motor Lazareth-LM-410-1

Моторът Lazareth LM 410 – звяр на четири колела

Преди няколко години Lazareth представи четириколесния си мотоциклет LM 847 – уникален мотор, задвижван от …