Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Модерната класика на бижутата DubaiL - Luxotica
Водещи новини

Модерната класика на бижутата DubaiL

Бижутерия Maison DubaiL е много повече от адрес, това е стил, дух, семейство. Това са години на знания и опит, изчиствани във времето от изтънчената френска и международна клиентела, чиято безгранична лоялност е знак за сигурност и сериозност.

За 35 години името Dubail доби световна известност и се превърна в синоним на престиж, изключителност и успех. Днес, Dubail се радва на безупречна репутация, а бижутерските им магазини се превърнаха в любими места на взискателните международни клиенти, желаещи да намерят редки екземпляри бижута и часовници.

Семейство Дюбайл обича да създава известна близост със своите богати клиенти и навсякъде може да видите дискретни малки кътове с удобни кресла, където клиентите и персонала да имат своята лична комуникация и спокойствие, докато избират.

Марката предлага на своите клиенти привилегировано посрещане, голям избор от изключителни бижутерски продукти и най-доброто възможно обслужване. За да отбележи 20-годишнината от отварянето на бутика си „Place Vendôme“, Dubail предлага на любителите на уникати, ограничена серия луксозни часовници.

Както модерните бижута и така и майсторските ювелирни шедьоври имат своето значимо място на витрините на бранда. Фамилията се отнася към двата сегмента с еднаква прецизност. Често, скъпоценни камъни и тайнствени шарки се вплитат в класически колекции, чиито дизайн е пропит с премерен модернизъм.

Maison Dubail разкрива целия си потенциал и дългогодишно ноу-хау, като създава собствена колекция от бляскави бижута. Изключително чистите скъпоценни камъни разгръщат своите цветни ветрила, диамантите блестят през всичките им фасети и преоткриваме перлите в комбинация със злато или платина.

Тази среща на красотата с изискаността, на редкостта с изключителността, ражда бижутерски модели с марката „By Dubail“, ефирни и изискани като в колекцията „Papillons“ и ефектни пръстени, обсипани с брилянти, които подчертават блясъка на изключителни централни камъни като изумруд, рубин или сапфир.

Всичко това е Dubail – безупречен бранд, чиито високи изисквания на собственика, съвпадат с тези на неговите кленти

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Новото име на луксозното пътуване е RAIDO Tours

„Ние искрено вярваме, че луксозните туристически преживявания могат да приемат различна форма и каквото и …

Годежни пръстени

25 ТОП модела и техните тайни или как да изберем годежен пръстен

Любовта е във въздуха, а с нея идва и онова гъделичкащо чувство, че искате да …