Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Home tours: Поглед в имение за $17 милиона в Бел еър - Luxotica
Водещи новини
1475 Bel Air

Home tours: Поглед в имение за $17 милиона в Бел еър

Ето и шанс да надникнем в истинско луксозно имение или да живеете на една от най-търсените улици в Bel Air. Имотът е обявен за продажба на цена от 16,89 милиона долара и е една от редките възможности да се сдобиете с къща в един от най-желаните от милионери и милиардери райони. Миналата година медийният магнат рупърт Мърдок се е сдобил с имение за 150 милиона долара, малко-по-нагоре по улицата.

Строителството на къщата от 1114 квадратни метра е приключило едва миналата година, което я прави най-новият имот в Бел еър и едно от най-новите предложения в квартала.

1475 Bel Air е проектиран от нашумелия архитект Рей Носрати, който разбуни духовете с концепцята си за „имението на канабиса“ – домове, построени със закрити градини за отглеждане на трева и помещения за пушене. Този конкретен адрес не се характеризира с подобна концепция, но все пак има от какво да се вълнуваме.

Вижте това видео, за пълна обиколка на къщата:

Домът с шест спални и девет бани, плавно съчетава закритата жилищна част с откритите пространства, чрез големи отворени помещения с много прозорци и преходи към слънчеви тераси, от които се наслаждавате на невероятна гледка към Тихия океан.

Влизате през въртяща се входна врата, за да попаднете в изискана всекидневна решена в бяло и черно, с бар, водопади по стъклените прегради и вградени светлини навсякъде. Кухнята и трапезарията са разделени от декоративна стена, в която има 3000-литров аквариум със солена вода, видим и от двете помещения.

От кухнята и хола се излиза към плажна тераса с басейн и кът за барбекю, с панорамна гледка към града. Естествено, има и винена изба с възможност за излагане на до 500 бутилки наведнъж.

Стълбище свързва и трите нива на дома, но може да пропуснете тренировката по стълбите, защото тук има асансьор до всеки от етажите. Ако все пак решите да слезете по стълбите, ще се насладите на 10 метрова модернистична лампа, която се спуска от покрива и минава през трите етажа.

На последния етаж има помещение с камина в което може да погледате телевизия, а главната спалня разполага с баня, стая-гардероб, камина, вграден в тавана телевизор и собствена тераса, която е около 140 квадратни метра.

На покрива на къщата има още една слънчева тераса, предвидена за изкарване на време с приятели, п-образна мека мебел около огнище на биоетанол, предразполага към приятни разговори вечер около огнището. Не е забравено и хапването, като за целта е предвиден кухненски остров с хладилници и 4 места с гледка към океана.

На най-долното ниво ще откриете развлекателна зала с видео стена, състояща се от шест долепени телевизора, като първоначално за таван е било предвидено да служи стъкленото дъно на басейна, но в последствие тази идея явно отпада. Забавленията продължават с покер маса, билярдна маса, бар, наргиле кът, стая за масажи, кабинет, фитнес и кино зала на три нива.

Освен всичко друго, впечатляващо е, че всички светлини, врати, прозорци и камини в дома могат да се управляват чрез интелигентна система Control4, така че можете да персонализирате преживяването си изцяло по ваш вкус.

Свързани статии

Луксозно имение в Австралия за продажба

Райско кътче за социална изолация в Австралия

Колко често ви се е искало да избягате? Да се скриете от света и да …

Терасата на луксозен имот в Манхатън

Домът на дизайнерката Лиса Пери прилича на поп-арт музей

Може би се чудите, какво прави огромна, зелена скулптура, която прилича на бонбон Скитълс, в …