Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
281 Bentley Cycle е най-скъпият имот продаден в Лос Анджелис за 2019 - Luxotica
Водещи новини

281 Bentley Cycle е най-скъпият имот продаден в Лос Анджелис за 2019

Калифорнийският квартал Бел еър се нарежда на върха на списъка, когато говорим за луксозни имоти. Мястото привлича милионери, милиардери и кино-звезди, а на къщите построени там не им липсва нищо. Но когато купиш съседната къща за над 7 милиона долара, за да настаниш там персонала си, това поставя нови стандарти в ултра-лукса.

Миналата година купувач от Саудитска Арабия вдигна високо летвата, закупувайки два съседни имота, за да ги обедини в огромно имение за 52,2 милиона долара. Според The Wall Street Journal, сделката включва мега имението на 281 Bentley Circle, което се продаде за 45 милиона долара и стана най-скъпата продажба на имот за 2019-та година в Лос Анджелис и къща в съседство, проектирана от легендарния архитект Ричард Нойтра за допълнителни 7,2 милиона долара.

Вторият имот е известен като Hammerman Residence. Той ще бъде обитаван от персонала на купувача. Къщата е построена през 1954 г. и включва четири спални, пет бани и 4 300 квадратни метра пространство. Той бе обявен за 10,5 милиона долара и продаден след след намаление на цената с малко над 3 милиона долара.

Основната къща 281 Bentley Cycle е най-модерното райско кътче, проектирано от Tag Front Architects с използването на най-добрите материали в света. Къщата е построена върху парцел с размер над един акър и разполага с луксозен главен апартамент, шест апартамента за гости, 10 бани, киносалон за 20 човека, винарна, фитнес, спа център, големи градини, професионален тенис корт, гараж за 12 автомобила и 60 метров инфинити басейн с фонтани.

Освен възможността да плуваш, да се гмуркаш, хидромасажите и леглата разположени директно във водата, новият собственик и гостите му, ще могат да изживеят върха на изтънчеността сред модерен дизайн и да се насладят на спиращи дъха гледки към Лос Анджелис и Тихия окен, от Гети до Каталина.

Никакви разходи не са спестени, при построяването и завършването на всеки сантиметър от имота е използвано всичко най-добро в света: от италианската кухня, до португалския варовик и мрамор от Калкута, огромни френски прозорци, био-камини, фонтани, дизайнерски елементи и осветление, произведения на модерното изкуство и най-висок клас обзавеждане.

Продавачът Рафаел Закария е в бизнеса с диаманти и през 2013-та година купува земята с инвестиционна цел за 6,6 милиона долара. Той прекарва четири години в изграждането на имението от над 1800 квадратни метра, живее в него 2 години и го го обявява за продажба на цена от 45 милиона долара, на която то се продава за по-малко от 3 месеца.

Може би за бързата продажба е спомогнало и маркетинговото видео, показващо прелестите на къщата, което и вие може да видите тук:

Свързани статии

Луксозно имение в Австралия за продажба

Райско кътче за социална изолация в Австралия

Колко често ви се е искало да избягате? Да се скриете от света и да …

Терасата на луксозен имот в Манхатън

Домът на дизайнерката Лиса Пери прилича на поп-арт музей

Може би се чудите, какво прави огромна, зелена скулптура, която прилича на бонбон Скитълс, в …