Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Дрейк и Nike със съвместен под-лейбъл – NOCTA - Luxotica
Водещи новини
Дрейк - мода, дрехи, сделка с найк

Дрейк и Nike със съвместен под-лейбъл – NOCTA

Тази година виждаме много съвместни проекти на канадския рапър Drake и спортния гигант Nike. Всичко започва с видеото към песента „Laugh Now Cry Later“, заснето в централата на компанията. Следва го гордо мърчандайз колекцията към албума “Certified Lover Boy”.

Тези два съвместни проекта карат всички фенове на марката и певеца да си задават въпроса: Какво следва?

А отговорът му не закъснява. Вече стана ясно, че Nike и Drake създават съвместен под-лейбъл, който са нарекли със звучното име NOCTA (кимване към нощния творчески процес на артиста).

Ето какво споделя самия Drake за новия си проект:

„ Този момент е невероятен за мен. Спомням си, че докато растях Nike беше всичко. Усещах, че всяка обувка, която искам, всеки спортист, който харесвам, всичко, което притежавах, беше Nike.

Спомням си, че гледах как всички тези спортисти носят Nike и успяват, всеки в своята област, и колко вдъхновяващо беше всичко. Винаги съм чувствал, че има възможност Nike да работи с артист, по същия начин, по който работи и със спортистите. Замислих се колко лудо би било и какво би означавало за един певец и артист да има сделка с Nike.

NOCTA е реализация на всички тези мисли и всичко, на което се надявах – от културата, в която се корени, до продукта и най-важното до партньорството и мащаба, които ми позволяват да го споделя със света.

NOCTA е създаването на нещо за хората в движение. Хора, които искат функционални, удобни дрехи и аксесоари, които могат да се адаптират от една среда към друга.

Когато стане въпрос за този проект, важно е да се отбележи и типа хора, за които е създаден лейбъла. Това са хората, които са на път през целия ден и цялата нощ. Онези, трудолюбивите, които не се спират пред нищо, за да постигнат целите си. Онези, които са готови да изминат целия път, без да се отклоняват от целта или да търсят преки пътища.

Това мислене включва също лоялност и екип. Независимо дали сте в Торонто, Лондон или Париж, външният ви вид ще е това, което ще ви отличава от тъплата. Nike Tech Fleece ръкавиците, шапката, те ще създадат истинско усещане за синхрон. Исках да взема част от онази култура, с която съм израснал, тази школа на мисълта и да внеса най-доброто от себе си в нея. С NOCTA се опитвахме да направим най-доброто яке, най-добрия анцуг, най-добрите ръкавици. Просто най-доброто от този свят.

Тази възможност е нещо, което чаках от много дълго време. Да бъда свързан с Nike по най-добрия възможен начин. Положихме много усилия, много часове упорит труд. И резултатът е на лице. Вече мога да видя как всичко се осъществява, започва нова вълнуваща глава в живота ми.“

Очевидно, колекцията включва пухкави якета, якета с качулки, панталони от полар, блузи, чорапи и шапки. Повечето артикули от колекцията се предлагат в черно или черно и златно, а самата колекция вече може да разгледате и поръчате от сайта на Nike.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Мъжка мода: видове шапки

Шапка за всеки повод: видове мъжки шапки и как да ги носите

Носенето на шапка може да се окаже истинско предизвикателство дори и за най-модерния мъж. Всъщност, …

Мъжка мода - цитати

Стил и класа за мъже: 60+ цитата за мъжкия стил

Когато става въпрос за стил, цитатите могат да преобразят напълно начина, по който един мъж …