Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Дом без камина не е дом, но винаги може да поправите това - Luxotica
Водещи новини
Преносима мини камина на био етанол - настолна камина.

Дом без камина не е дом, но винаги може да поправите това

Представете си! Вечер, гледате любимия си филм или сериал в компанията на любимия човек. Отпивате чаша вино и се наслаждавате на преживяването, а нежните пламъчета на камината галят лицето ви. Звучи страхотно, нали? И много романтично. Но има един малък проблем. Живеете в жилище, което не позволява да имате камина.

Проблемът е решен с тази настолна камина от Uncrate.

На пръв поглед, този интересен предмет изглежда чудесен за декорация на терасата или двора ви. Но всъщност, той може да бъде чудесно решение и за масата. С него се радвате на открит пламък, който леко затопля пространството около себе си и има красотата на истинска, голяма камина.

Създадена с желанието да носи простота и уют, тази мини камина работи с чисто изгаряне на евтино и лесно достъпно гориво – био етанол. Това я превръща в идеалното допълнение към всяко жилище, независимо от размера му. Използването на гориво, което изгаря чисто и напълно е това, което я прави безопасна. Тя няма да остави сажди на тавана или въглероден окис в стаята.

Основата и е създадена от абсорбиращ топлината, специализиран цимент, който може да издържи до 3000 градуса температура. Той не само функционира според очакванията, но и изглежда стилно и елегантно в същото време. Мини камината е чудесно допълнение не съм към интериорния дизайн на всеки апартамент и в същото време успява да донесе нежна топлина. Времето, за което устройството може да затопли стаята е около 50 минути.

С височина само 10 сантиметра и диаметър 12 сантиметра, тази камина за маса не е нито прекалено голяма, нито прекалено обемиста. Това ви дава възможността да я поставите навсякъде, където поискате, включително и да бъде вградена в мебели по поръчка. Независимо къде ще решите да я позиционирате, настолната камина ще ви донесе топлината на пламъците, когато е твърде студено да излезете навън.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Тунки Халсън - художничката и пеперудите

Живот, любов и промяна в изкуството на Тунку Халсъм

Съвременната живопис изобилства с множество различни стилистични и концептуални подходи, но това, което кара някои …

MB&F и L’Epée създадоха часовник за бюро с формата на космически кораб

Дали часовниците за бюро са готови за завръщане? Винтидж дилърите вече започнаха да говорят за …