Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Лимитиран сет за пътуване от Montblanc и BMW - Luxotica
Водещи новини

Лимитиран сет за пътуване от Montblanc и BMW

Ако обичате да пътувате, знаете колко важно е да имате удобни чанти, в които да събирате багажа си те да пасват идеално в багажника на автомобила. Различните елементи от багажа, имат нужда от различни чанти и куфари. Носенето на множество куфари може да се окаже трудна задача, освен ако не са специално направени, да ви осигурят удобство, комфорт и усещане за лукс.

Емблематичните марки BMW и Montblanc се обединиха, за да пуснат сета за пътуване Montblanc x BMW Limited Edition Luggage, в който да събирате целия си багаж и все пак, да пътувате подредено и стилно.

Вдъхновени от духа на Калифорния и подтикнати от идеята да създадат комплект за багаж, който да пасва перфектно на BMW 8 Coupé, от Montblanc проектират всеки елемент от сета така, че да подхожда на модерния начин на живот.

Ръчно изработените куфари Montblanc x BMW Luggage са направени във Флоренция от висококачествена, изтънчена, перфорирана черна или червена кожа.

Сетът е наистина лимитиран – от него има само 15 комплекта, а всички закупили го ще открият калъф за китара, раница за спорт, сгъваема чанта за костюми, класически сак и кожен куфар – пет различни елемента, изработени така, че да се съберат и да паснат перфектно в багажника на BMW 8 Coupé.

Коженият куфар прави събирането на дрехите и вещите бързо и лесно, благодарение на голямото основно отделение за дрехи, трите отделни отделения с цип и двете големи отделения, предназначени специално за аксесоари.

Универсалната чанта представлява класически сак и предлага достатъчно място за всичките ви дрехи в основното отделение. Тя има и две по-малки отделения с цип, предназначени за обувки и аксесоари.

Двойно сгъваемата чанта за костюм и ризи предпазва облеклото ви от измачкване, като същевременно побира и пази ръкавели и други аксесоари.

А музикантите несъмнено ще оценят отличният калъф за китара, допълнен от подвижна презрамка, с която можете да носите китарата си както на рамо, така и като раница. Подплатен отвътре с неопрен, калъфът предлага изключителна защита. Два практични джоба отпред предлагат място за музикални ноти и аксесоари за китарата.

И последно, но не на последно място, спортната кръгла чанта за спорт разполага с основно отделение, специално отделение за аксесоари и презрамки, които позволяват носенето й като раница. Да живее удобството.

Комплектът за пътуване Montblanc x BMW Limited Edition Luggage е наличен в BMW Welt в Мюнхен на цена от 14 900 евро.

Свързани статии

Обичате шампанско? Ще се влюбите в този продукт на Ролс Ройс!

Известният Ф. Скот Фицджералд пише: „Твърде много от всичко е лошо, но твърде много шампанско …

Devalux допълва Les miniatures с 3 модела в подкрепа на Италия

Delvaux представи Dolce Vita Miniatures. Tри дамски чанти Brilliant Mini, които представят характерната италианска идентичност, …