Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Яхтите Riva Privée отвориха заведение и в Париж - Luxotica
Водещи новини
riva-privee Paris

Яхтите Riva Privée отвориха заведение и в Париж

Има малко неща в живота, по-добри от това да се качите на яхта Рива. Известният стил Dolce Vita от 1950-те години мигновено ви пренася обратно в онази златна, незабравима епоха, в която ви се иска да останете завинаги. Разбира се, не винаги може да се радвате на това удоволствие:  времето, парите и достъпността изиграват своята роля и за много хора, това удоволствие си остава само мечта. За щастие, легендарният италиански строител е намерил начин да пренесе цялата тази красота на сушата под формата на бистро, намиращо се в най-романтични град в света – Париж.

Разположено на идиличната река  Сена, новото бистро Riva Privée дава възможност на любителите на морския лукс да се наслаждават на емблематичната яхта Рива, без да напускат сушата. Мястото е част от Splash Bistro на пристанището Ван Гог и всеки сантиметър от него отразява безкрайната елегантност на яхтите Рива.

Интериорът се отличава с уникален дизайн: полирани маси от махагон, стоманени акценти и зеленикаво-сини възглавници, напомнящи за морска вода. А външната зона е обзаведена с приказни мебели, гравирани с името Riva Privée и скрити зад плътни, ленени завеси, които пазят сянка. Разбира се, кулинарните изкушения са също толкова впечатляващи и оставящи гостите без дъх. Шеф-готвачът Томас Балланд приготвя свежи и модерни ястия, вдъхновени от сезонните продукти, които можем да открием в региона.

Това е истинско морско приключение в града, в което трябва да се впуснете, защото удоволствията не спират до тук. Ако искате да се насладите на красиви гледки от Града на любовта, можете да го направите на борда на моторната лодка Aquariva Super.

Riva Privée в Париж е част от по-големия проект Riva Destinations, който беше създаден, за да помогне на марката, собственост на Ferreti, да се разшири отвъд продажбата на яхти и да изгради име извън морския свят.

„Riva Destinations дават възможност на онези, които не притежават яхта, да преживеят удоволствието, което разходката с яхта Рива може да донесе“, заяви ръководителят на Ferretti Group, Стефано де Виво.  „Ние им позволяваме да усетят магията и да се докоснат до наследството, което тази 178 годишна компания ще остави на света“.

„Избрахме Париж, заради неговото културно и историческо значение за Европа“, допълни Виво. „Подбираме партньорите внимателно и се стремим да избираме изключителни дестинации, които да оставят впечатление“.

Освен в Париж, заведение на Рива може да откриете във Венеция, Сарнико и Милано в Италия, Опатия в Хърватска, Монте Карло в Княжество Монако, Балеарските острови в Испания.

Никога не е било по-лесно да влезеш в духа на Рива.

Свързани статии

лайфстайл, заведения, луксозни, клубове, ресторанти, спа центрове, скъпи, напитки

7 европейски заведения, които да посетите през 2021

Когато пътешестваме в други страни, искаме да се потопим в атмосферата, да опознаем местните обичаи, …

6 причини да посетите Лисабон, ако сте фенове на изисканата храна

Португалия е страна, която винаги се е славела не само с историята и културата си, …