Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Чешки релакс с истински бирени спа процедури - Luxotica
Водещи новини

Чешки релакс с истински бирени спа процедури

Взимали ли сте някога вана с бира? Сега е моментът да го направите в един от двата известни бирени СПА комплексаБирено СПА Житна (BEER SPA ZITNA) и Бирено СПА Рибна (BEER SPA RYBNA).

Любителите на бирата ще се влюбят в това място. Мястото, на което не само ще се насладите на любимата си напитка, но и ще подарите на тялото си СПА процедури с истинска бира. 

Кое е това място? 

Това е мястото, на което можете да се отпуснете, да се забавлявате и да сбъднете мечтата си за СПА процедури с бира. Това е място за релакс, където ще ви предложат луксозни СПА процедури, базирани на използването на изключително естествени суровини, продукти и методи на чешката традиционна медицина.

История на бирените СПА процедури

Първите СПА процедури се появяват в Египет и Древен Китай. Тогава горещите извори са били използвани за лечение на заболявания, укрепване на имунитета и лична хигиена. Първите СПА процедури с бира се появяват преди около 2000 години. 

Бирените бани, заедно с консумацията на бира, отдавна се използват в народната медицина: нашите баби и прабаби препоръчват пивни дрожди за лечение на някои заболявания, тъй като техните лечебни свойства са познати от древни времена.

Магазинът за бира 

И ако решите да посетите бирено СПА, с удоволствие ще разберете, че няма да си тръгнете от там с празни ръце. Оригинален магазин за сувенирни бири е място за поклонение на всеки любител на бирата. Той е и оборудван подобаващо, за да предизвика възхищение във всеки посетител. Основната атракция в магазина е трилитров варел с истински месингови кранове, от които можете да наливате бира.

Тук може да откриете и ваната за бира, донесена от чешката пивоварна Krusovice, за да привлече истински ценители на бирата. Гостите могат да се насладят и на козметичната линия ORIGINAL BEER SPA, оригинални сувенири и подаръци с бира. Можете да се къпете с бира или да направите луксозен подарък за приятелите си.

Бирените бани съдържат много съставки, които се използват в традиционната медицина от древни времена. Ваната включва натурални екстракти от продуктите, от които се приготвя бирата Krusovice: избрани сортове хмел, малц, както и самата бира. Високото съдържание на хмелни етерични масла помага за почистване на порите на кожата и обща регенерация на тялото, а пивоварните дрожди в големи количества, съдържащи витамин В и активни ензими, оказват благоприятен ефект върху кожата и я подмладяват. Тази изключителна комбинация от естествени съставки кара токсините да напуснат тялото, за да се почувствате освежени и обновени след това.

ORIGINAL BEER SPA е идеален за вас, ако искате кожата ви да е винаги млада, а тялото ви винаги да е изпълнено с витамини, въглехидрати и протеини, така че да забравите какво е стрес. Трябва да опитате поне веднъж в живота си.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

AWAY – Златният спа център, в банков трезор

Разположен в две уникални сгради – бивша сграда на телефонна централа и стара банка, W …

Холистично лечение в Шри Ланка

Всеки има своите причини да тръгне на пътешествие. Някои го правят, за да изследват нови …