Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Тези нови разкрасителни процедури са като Instagram филтър - Luxotica
Водещи новини
неинвазивни козметични процедури за подмладяване на кожата

Тези нови разкрасителни процедури са като Instagram филтър

Всеки иска да има млада, красива и поддържана кожа. Всеки иска тялото му да изглежда перфектно. И докато за някои това означава сложни процедури, които отнемат време, вече има нещо друго, което може да улесни процеса.

Някъде между пластичните операции и цял ден, прекаран в СПА процедури, ще откриете новото магическо „ощипване”. Запознайте се с този нов, неинванзивен, но мноооого ефективен естетически метод за лице и тяло. Прецизният лазер и електромагнитният импулс, които използва, могат да създадат на пръв поглед незабележими, но значителни промени. Най-доброто от всичко е, че резултатите, които са почти незабавни, могат да надживеят най-добрите спа процедури и ще изискват малко или дори никакво възстановяване.

Ефикасността на тези бързи промени е наистина забележителна. Многото убождания на лицето разчитат на идеята за „контролирано нараняване“, която е далеч по-доброкачествена, отколкото звучи. Чрез нанасяне на незначителни увреждания на кожата, възстановителните механизми на тялото се задействат, за да създадат нови, здрави клетки. Така, тялото започва да се самовъзстановява. Една такава процедура е фракционното лазерно възстановяване на кожата, което обещава да намали бръчките, да изглади фините линии и да изкорени хиперпигментацията – всичко това за по-малко от час.

Цените на методите започват от около $1000 и в зависимост от силата на лазера резултатите могат да бъдат забелязани само за една седмица и могат да останат видими между 3 и 5 години.

Един от първите признаци на стареене, на който ставаме свидетели, е изтъняването на кожата около устните. Това е и една от най-сложните зони за лечение. За щастие, има решение. Morpheus8 – ново фракционно радиочестотно устройство, създадено да промени това! Устройството пробива кожата с микро игли, докато задвижва радиочестотната енергия дълбоко в дермата, стимулирайки производството на колаген и възстановявайки клетъчното скеле, за здрава и красива кожа без бръчки.

След само една процедура, при средна цена от $1000, някои клиенти забелязват резултати в рамките на няколко дни, а ефектът продължава да се развива до 3 месеца след процедурата.

Значително по-нежен е Profhilo – инжекция с хиалуронова киселина, която хидратира кожата и ускорява производството на колаген и еластин в организма по-ефективно от всеки локален продукт. Според д-р Дейвид Джак, един от най-известните лекари по естетика в Лондон, тази инжекция кара кожата ви непрекъснато да се обновява и да изглеждате зашеметяващо без значение от възрастта. Джак препоръчва две лечения на обща стойност около 1150 долара. „Изключително безопасно е и резултатите като цяло са впечатляващи“, казва той. Според опита му, ефектът Profhilo наподобява истински филтър на Instagram за перфектна визия и прикриване на несъвършенствата.

Ако изолацията е повлияла негативно на обичайната ви тренировъчна рутина, тогава криолиполизата или „замразяването на мазнини“ може да ви помогне да оформите тялото си така, че да привличате погледи на възхищение където и да отидете. Охлаждащите апликатори се поставят върху повърхността на кожата, където селективно убиват част от мастните клетки, които естествено се изхвърлят от тялото през следващите месеци. При тази процедура, крайните резултати стават видими средно след три месеца, замразяването на мазнини може да се извърши за един час и не отнема време за възстановяване, за разлика от по-инвазивни процедури като липосукция. Една процедура е с цена около 800 долара и е известно, че една или две процедури могат да доведат до около 30% намаляване на броя на мастните клетки в дадена област.

С изчезването на мазнините коремът ви ще придобие по-изразителни форми или т.нар. „плочки”, които все повече млади хора се стремят да имат, за да изглеждат секси. Но, разбира се, една допълнителна процедура, която ще засили ефекта никога не е излишна.

EmSculpt, неинвазивна процедура, базирана на електромагнитна технология с висока интензивност, може да компенсира времето, прекарано във фитнеса. Един или два дефибрилаторни панела се поставят върху стомаха, бедрата или задните части, където активират двигателните неврони и предизвикват свръхмаксимални контракции. С други думи, устройството стимулира мускулите с такава честота и скорост, каквато не бихте могли да постигнете във фитнеса с клекове, например. Препоръчва се пакет от четири процедури, средно около $3500 с интервал от няколко дни. Резултатите могат да се видят до две седмици след последната процедура.

Всяка от тези процедури ще ви помогне бързо, лесно и безболезнено да върнете назад години от живота си, да изглеждате по-млади и да се чувствате по-красиви. А най-хубавото е, че те работят по начин, който предизвиква тялото ви само да се подмлади и възстанови.

Свързани статии

Ботокс или дермални филъри

Премахване на дълбоки бръчки с ботокс или филъри

Да запазим духа си млад, е една от тайните на вечната младост и зависи единствено …

Разкрасителни процедури за красота

Ето какви процедури за здраве и красота си правят богатите

Чудили ли сте се някога как богатите и известни личности изглеждат толкова перфектно? Истината е, …