Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
5-звезден лукс в небето – Gulfstream G700 - Luxotica
Водещи новини
Луксозен частен самолет Gulfstream G700

5-звезден лукс в небето – Gulfstream G700

Какво си представяте, когато чуете за пътуване със самолет? Стандартните пътувания включват тесни седалки, които не винаги са удобни, и много хора около вас. Луксозните самолети предлагат малко повече лично пространство, вкусна храна, музика и шампанско. Но нищо от тези неща не може да се сравни с това, което новият Gulfstream G700 предлага на пътешествениците, обичащи лукса.

На хартия допълнителните 10 фута вътрешно пространство между новия G700 и предния по големина модел, G650, може да ви се струват незначителни. Но по време на представянето на новия G700 в централата на Gulfstream в Савана, Джорджия, стана ясно, че дизайнерите са обсебени от всеки сантиметър. „Вече имахме места за 13 човека отпред“, казва O’Hara, директор на дизайнерските иновации в Gulfstream. „За по-дълги пътувания беше по-логично да имаме и спалня.“

Да, правилно разбрахте! Спалня на борда на самолета.

Спалнята със собствена баня е най-важното предимство на всеки реактивен самолет и е истинско удобство. Килимите, дървената ламперия от орех, нежно извитите седалки и всичко останало в самолета си е чисто произведение на изкуството. Овалните прозорци осигуряват изключителна гледка, а дори светодиодното осветление на тавана е със собствен съвършен дизайн. Тъмният на цвят салон, покрит с кожа, придава изключително изискан и елегантен вид.

В спалнята, циркадното осветление имитира часовете на деня през различните часови зони, но с по-бързи темпове. Това, както и ниската надморска височина в кабината, трябва да осигурят по-освежаващ сън, така че да сте напълно бодри и заредени с енергия, когато G700 ви отведе на друг континент.

Самолетът разполага и с дълъг плот с мивка от неръждаема стомана, които осигуряват изключително работно пространство, заедно с голям хладилник конвенционална фурна и микровълнова печка. Това може да е първият бизнес самолет, на който можете да доведете собствените си готвачи, за да се радвате на 5 звезден лукс в небето.

Проектирането и обзавеждането на самолета са отнели 5 години. Екипът тествал няколко различни модула за седалки, докато намери най-подходящите, осигуряващи комфорт и ергономичност. Те вярват, че има голяма разлика между това да седите на едно място в продължение на 10 минути и 8 часа. Ето защо, стане ли въпрос за седалките на самолета, от Gulfstream не позволяват компромиси с качеството.

Уютните кресла от бяла кожа са толкова удобни, че неминуемо можеш да се отпуснеш  и да заспиш на тях, а специална дръжка, скрита в подлакътника, позволява да се променят позициите на седалката.

„Отделихме много време и на осветлението“, казва O’Hara, отбелязвайки, че крушките могат да бъдат намалени до два вата, с по-топли или по-студени тонове, докато другите светодиоди не светят под 20 вата. „Не можете да намерите това ниво на изтънченост във всеки умен дом“, казва той. „Освен това, осветлението дава възможност за организиране на романтични вечери.“

В зоната с шест места, която се превръща в трапезария, G700 има още тайни. Масата за хранене разполага с подложка за зареждане на смартфон. Креативни щрихи и вградени технологии са навсякъде, скрити зад луксозно изглеждащия екстериор.

А зоната за забавления се превръща в безспорен фаворит за всички. 43-инчов екран предлага пакет от екстри и превръща гледането на филм в незабравимо изживяване. Няма говорители; вместо това съраунд звукът се прожектира чрез преобразуватели зад стенните панели.

Да се возите на борда на този самолет е истински лукс и удоволствие, което само 5 звезден хотел може да осигури! Очаква се самолетът да започне да радва пътниците със стил през 2022.

Свързани статии

Спортният самолет Icon A5 издига летенето до нови висоти

Ако някога сте усещали тръпката да шофирате бърза спортна кола, ще харесате тази изключителна играчка. …

Частен самолет Beachcraft King Air 260

Частният самолет King Air 260 ще ви осигури кралски полет

Пътуването е това, което ни променя, а и често ни връща към истинската ни същност. …