Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Villa Cipressi – бижу на езерото Комо - Luxotica
Водещи новини
Villa Cipressi на езерото Комо
Villa Cipressi на езерото Комо

Villa Cipressi – бижу на езерото Комо

Когато неустоимият чар на природата и зашеметяващото планинско спокойствие се срещнат с историческото наследство и уюта, създадени от човека, резултатът е идеалното място, на което да се насладите на пълноценна почивка. Именно тази уникална комбинация очаква посетителите на едно от най-живописните места в Европа. В романтичното селце Варена, на брега на езерото Комо, е разположен прекрасен комплекс от сгради и градини. Този спокоен имот носи името Villa Cipressi и тази година спечели приза за един от най-добрите луксозни хотели в района на езерото Комо, Италия.

Мястото, на което се намира Villa Cipressi има богата история, която датира от почти шест века. Имота се състои от три основни сгради, всяка от които преди е била частна резиденция. Най-старата е построена през 15-ти век, а днес в нея се помещават ресторант и 5 очарователни спални. Втората сграда датира от 18-ти век, докато най-новата от тях е построена през 19-ти век – в нея се намират рецепцията на хотела и част от стаите. През годините, Villa Cipressi принадлежала на много прочути собственици, включително семейство Серпонти, барон Исимбалди и семейство Андреоси, а днес е публична собственост на община Варена.

Луксозният хотел предлага 31 светли и просторни стаи със стилен декор. Ламиниран паркет, дървени мебели, черно-бели снимки по стените и други интериорни елементи създават комбинация от традиционно усещане и съвременна атмосфера. Повечето от стаите предлагат прекрасна гледка към езерото.

„Този хотел има невероятно местоположение и прекрасни природни условия, а ние правим всичко възможно гостите ни да се насладят изцяло на тези предимства “, казва Людовика Роки, посланик на марката на R-Collection Hotels.

Една от основните атракции на Villa Cipressi е великолепната ботаническа градина на хотела. Това флорално съкровище е дом на различни красиви растения, намиращи се в региона. Освен тях, тук ще откриете някой необичайни за тази част на света растителни видове, сред които: американски агави, палми, кипариси, ягодови дървета, тамариск, камелии, хортензии, каликантус, саркокока и много други видове. Разходката в ботаническата градина на Villa Cipressi ще ви накара да се отпуснете и напълно да се насладите на красотата на природата.

Villa Cipressi е райско местенце, на което можете да се насладите на спокойствието и красотата на природата, обградени в лукс и удобство.

За контакт с Raido: www.raidotour.com, телефон +359 898 403 688 или по имейл на: office@raidotour.com

Професионалният туристически консиерж RAIDO може да ви консултира и направи резервациите за полетите ви, хотела, ресторанти и екскурзии, а за вас да остане само ангажимента да им се насладите.

Свързани статии

Four Seasons Resort в Бора Бора

Four Seasons Resort в Бора Бора с нови луксозни бунгала във водата

Мечтали ли сте някога да посетите Бора Бора? Там ви очакват гостоприемство, тюркоазено сини води, …

Хотел Коринтия, Будапеща

Величественият хотел Коринтия в Будапеща

Има толкова много причини, поради които може да искате да посетите Будапеща. Това е един …