Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Ползите от инвестирането в качествени авточасти
Водещи новини

Ползите от инвестирането в качествени авточасти

Всеки собственик на автомобил, без значение дали е нов, или употребяван, знае, че рано или късно ще се стигне до момент за покупка на авточасти за ремонта на превозното средство. Въпросът е дали тази инвестиция да бъде в нови и качествени части или в по-евтините употребявани аналози?

намалени авточасти

Какви са предимствата при пазаруването от онлайн магазините за авточасти?

Преимуществата са множество, но сред най-важните стоят акценти, като предлагането на много по-голямо разнообразие от нови резервни авточасти, модели и марки, в сравнение с офлайн аналозите. Пазарувайки през интернет, вие си гарантирате по-ниски цени, не се съобразявате с работното време на обекта и поръчвате, дори докато гледате телевизия в комфорта на дома си. В гамата на онлайн платформите ще откриете снимки на продукта, ще получите подробно описание, консултация с експерт относно параметрите, избора и поръчката.

Съвременните онлайн магазини за намалени авточасти са с адаптивен дизайн, което означава, че автоматично се приспособяват спрямо размерите и типа на устройството. Няма значение дали ще поръчвате от смартфон, таблет, лаптоп или настолен компютър, вие получавате пълна функционалност и информация. Подобни сайтове продават с ниски маржове и често правят промоции.

Каква е разликата между оригиналните авточасти и аналозите?

Първите се произвеждат от трети страни непосредствено за конкретен автопроизводител. В този случай последният дава свои изисквания и стандарти за крайния продукт. Това означава, че избирайки пазаруването на оригинални продукти, със сигурност получавате високо качество и дълготрайност, без нужда от часове на проучване и търсене, дали подобни части са надеждни.

Аналозите са творение на странични, нямащи нищо общо с производителя, компании. Обичайно, купуват оригинален компонент, който се разглобява на отделните му части и се пресъздават други подобни. Те не съответстват на производствените стандарти и изисквания, което ги прави по-нискокачествени, евтини и в много случаи разминаващи се с характеристиките на оригинала.

Какви са ползите от закупуването на оригинални авточасти?

Когато искате да получите най-доброто качество на автомобилните компоненти, непременно трябва да се насочите към оригиналните решения. Предимствата от употребата им са:

  • най-добро качество – получавате 100% съвпадение, най-голям експлоатационен ресурс, лесна и бърза инсталация;
  • максимална дълготрайност – проектирани са от предварително тествани и специално подбрани сплави и материали, позволяващи най-голяма издръжливост;

гаранция – продуктите се доставят с гаранция от производителя, а продължителността може значително да варира. Стандартният срок е 1 година.