Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Луксозните слънчеви очила – големите “да” и “не” - Luxotica
Водещи новини
Луксозни слънчеви очила

Луксозните слънчеви очила – големите “да” и “не”

Напоследък слънчевите очила се превръщат в един от основните модни аксесоари, завършващ цялостната визия както на дамите, така и на господата. Тенденциите се променят всеки сезон, като през тази година трендът е доминиран изцяло от геометричните форми и нестандартните, провокативни дизайни. Факт е, че водещи критерии при покупка са цената, формата, дизайна и цвета на продукта. Но какво всъщност трябва да знаете за луксозните модели, ако решите да инвестирате в по-висок клас слънчеви очила?

Как да подходите при избора на луксозни слънчеви очила?

Имайте предвид, че спрямо защитата им от вредни лъчи, слънчевите очилата се обособяват в 5 различни категории, като всяка от тях се характеризира с определено ниво на пропускливост. Носенето на затъмнени модели, без реална защита, води до разширяване на зениците, което причинява повече вредно облъчване и би могло сериозно да навреди на очите Ви. Световните брандове, които стоят зад по-луксозните артикули, са гарант за тяхното високо качество. При тези продукти опасността от вредното влияние на ултравиолетовите UVA и UVB лъчи върху Вашите очи е силно минимизирана.

Какви луксозни модели ще откриете в оптики Sky Optic?

Sky Optic предлага богат асортимент от качествени и актуални слънчеви очила на световноизвестни марки, които позволяват безпроблемно съчетаване с всеки стил облекло. Тук ще откриете многообразие от впечатляващи луксозни дамски и мъжки модели, с които ще имате зашеметяваща визия на плажа, в планината или в ежедневната градска среда. Насладете се на пъстрата палитра от цветове, форми и дизайни и направете най-подходящия за Вашите вкус и визия избор. Асортиментът е наистина необятен както по отношение на дизайни, така и на видовете рамки:

 • Котешко око;
 • Авиатор;
 • Квадратни;
 • Правоъгълни;
 • Овални;
 • Кръгли;
 • Многоъгълни;
 • Маска;
 • Неправилни;
 • Пеперуда;
 • Спортни.

За какво да внимавате при покупката на луксозни слънчеви очила?

Ако искате да се предпазите от грешки и да сте в крак с модните тенденции, информирайте се онлайн за последните модни трендове и за това как успешно да съчетаете новия си аксесоар с останалата част от аутфита си. Избягвайте прекалено широките и големи рамки, както и по-нестандартните форми, защото те не пасват на всяко лице. Преди всичко останало, убедете се във високото ниво на защита, обърнете внимание на материала, от който са изработени лещите, както и категорията на филтъра. Не забравяйте, че освен да допълват перфектната Ви визия, тяхната основна функция е да предпазват очите Ви.

Свързани статии

Технологични подаръци за тези които обичате

Cristiano Ronaldo Just Launched a Sharp Line of Sunglasses https://robbreport.com/travel/destinations/seabourns-newest-ship-hits-the-seas-231991/ https://theupsider.com.au/airline-dining-secrets/22055 Gift Guide: The Best …

авточасти за BMW

Какви авточасти за BMW ще намерите в Maxcar.bg

Авточасти за BMW