Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Два круиза с дъх на вино, изкуство, красота и култура - Luxotica
Водещи новини
Луксозен круизен кораб

Два круиза с дъх на вино, изкуство, красота и култура

Искало ли ви се е да се насладите на френски чар, лукс и елегантност докато обикаляте света? Искате ли да опознавате нови места, да опитвате нови вина и да се разхождате из автентични улички, наслаждавайки се както на живота, така и на всичко, което се появи пред погледа ви? Вече може да усетите всичко това, благодарение на Ponant и невероятните круизи, организирани от тях.

Ponant, единствената френска круизна линия в света, в партньорство с Château Latour, Christie’s и Air France,  представя два нови ексклузивни, луксозни круиза, на които можете да се насладите, ако сте фен на плаването и изискаността. С френско докосване всички круизи на Ponant олицетворяват основните ценности на компанията за интимност, добър начин на живот и щедра порция екстравагантност.

Круизен кораб Le Soléal

Можете да се насладите на 10-дневен круиз на борда на Le Soléal. Круизът започва своето пътешествие от Лисабон, Португалия и се отправя към Портсмут, Англия. По време на пътуването гостите ще бъдат отвеждани до някои от известните дестинации, на които могат да опитат изискани вина, със спирки в пристанищните изби на Тейлър в Порто; частни обиколки на лозя в прочутите региони Пойяк и Бордо; и дори посещение на имението Château Latour.

Кулминацията е галавечеря, поднесена с перфектни ароматни вина от Château Latour и приготвена от екип от кулинарната програма Ducasse Education на Ален Дюкас, шеф-готвач, носител на три звезди Мишлен. Вечерта ще продължи специално с лекция на Жан-Роберт Пит, президент на Френската винена академия. Ще има работилници за дегустация на вино, ръководени от Ерик Бомар, парижкия сомелиер и директор на звезден ресторант Cinq със звезда Мишлен в хотел Four Seasons George V, Париж. И ако това не е лукс и изисканост!

Круизен кораб Le Lyrial

За гостите, коити са в търсене на културното богатство, Ponant предлага осемдневен круизз по Адриатическо море от Венеция до Атина на борда на Le Lyrial. Посветено на изследването на света на изкуството, пътуването ще предлага лекции с експерти от бранша като: Стивън Лаш, почетен председател на Christie’s; Брук А. Хейзълтън, президент на Christie’s Americas; Мариан Хоет, директор на Christie’s, ръководител на следвоенно и съвременно изкуство за Северна Европа и много други.

По време на това невероятно преживяване, гостите ще се впуснат в приключение, ще създават спомени и ще разглеждат забележителности като Палацо Граси и Биенале във Венеция; Ректорски дворец в Дубровник и град Сплит (Хърватия); Котор, Черна гора и историческия Партено.

Цените за круиза на Le Soléal започва от $6,224 на човек, докато на Le Lyrial  от $4,312 на човек. Пътуването със самолет не е включено в цената. Въпреки това, Air France предлага специален пакет, който включва трансфери и други удобства за гостите на двата круиза Exclusive Collection

Свързани статии

Спортен круизен кораб Blue World Voyages

Blue World Voyages – първият по рода си спортен и уелнес круизен кораб

Новосъздадената круизна компания Blue World Voyages, има за цел да промени напълно начинът по който …

Лукосозно околосветско пътешествие с круизен кораб

Околосветско пътешествие с луксозния круизен кораб Seabourn Quest

Да покориш моретата и обиколиш света в истински лукс? С този круизен кораб няма как …