Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Райско кътче за социална изолация в Австралия - Luxotica
Водещи новини
Луксозно имение в Австралия за продажба

Райско кътче за социална изолация в Австралия

Колко често ви се е искало да избягате? Да се скриете от света и да се усамотите на някое райско кътче, където да се наслаждавате само и единствено на собствената си компания или на тази на любимите ви хора. А, ако искате и да се къпете в лукс, ние имаме предложение, което ще ви заинтригува, стига да имате излишни 15 милиона долара.

Разположен дълбоко във вътрешността на Нуса, област, намираща се в щата Куинсланд в Австралия, се крие дом с пет спални, който може да се похвали с цена от 15 милиона долара. Но каква е причината този скрит скъпоценен камък да струва толкова много? Освен невероятните гледки на които може да се наслаждавате там, лукс имотът може да се похвали с много други удобства като огромно жилищно пространство, множество гардероби, винарна, колекционерски гараж и дори площадка за излитане и кацане на хеликоптер.

Кейт Кокс, агентът по продажби от Reed & Co Estate Agents, очаква този луксозен имот да привлече много внимание и дори да се купи за много повече от 15 милиона австралийски долара. „Мисля, че този дом ще получи и международен интерес – той е на това ниво“, казва Кокс. От компанията смятат, че сега е идеалното време за покупка на уединен луксозен имот, като този. Именно това е и причината скритото бижу да се появява на пазара точно в този момент.

Домът е построен по такъв начин, че да се вписва безпроблемно в билото на планината Курой. Но освен страхотно местоположение, той може да се похвали с внимание към детайлите, които рядко се срещат. Например, камините в дома имат завеси от ковано желязо, който са правени от експерт във Виктория, защото никой в Куинсланд не прави такива.  Освен това, в имота ще откриете най-големия гардероб, който някога сте виждали, с повече пространство, рафтове и чекмеджета, отколкото често имат цели домове.

И не на последно място, луксозната къща може да се похвали с огромния обем жилищно пространство, което осигурява. Таваните, напомнящи катедрала, са с височина цели шест метра. Кухнята не може да се сравни с нищо, което сте виждали до сега. Дори най-добрите готвачи биха се впечатлили от нея. А малък асансьор може да ви отведе от кухнята в гаража, където има място за до 14 коли.

Собствениците на жилището са искали да го превърнат в уютен, дом, скрит от света. Избирайки такова жилище, около вас ще има само растителност, без досадни съседи, без градски шумове. Тук с радост може да се отдадете на спокойствие и луксозен живот.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Терасата на луксозен имот в Манхатън

Домът на дизайнерката Лиса Пери прилича на поп-арт музей

Може би се чудите, какво прави огромна, зелена скулптура, която прилича на бонбон Скитълс, в …

1475 Bel Air

Home tours: Поглед в имение за $17 милиона в Бел еър

Ето и шанс да надникнем в истинско луксозно имение или да живеете на една от …