Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Преносими стаи, които може да ползвате за офис в двора си - Luxotica
Водещи новини
Преносим офис

Преносими стаи, които може да ползвате за офис в двора си

Мина доста време откакто за последно бяхме в офис. Пандемията, която ни връхлетя през 2020 все още владее живота ни и прекарваме много повече време вкъщи. И колкото повече време сме в дома си, толкова повече ни липсва офисът.

Не че има нещо лошо да си бъдем вкъщи, но да разделим работата от личния си живот, обградени от любимите си хора, играчки и удобствата на дома си, може да се окаже много сложна задача. За щастие, вече може да се радвате на усамотението, от което имате нужда, с Livit Study Pod и Zen Prefab Work Pod!

С тях, лесно може да превърнете офиса, градината или терасата си (ако е по-голяма) в удобно, работно пространство, с което да постигнете тишината и спокойствието, необходими за нормален работен процес.

Study Pod е композитна куб структура, която е специално проектирана за използване на открито. Черно затъмненият прозорец от закалено стъкло осигурява безпрепятственa гледка към заобикалящия ви пейзаж, като същевременно ви предпазва от любопитни погледи.  

Study pod е с широк 2.15 м , дълъг 1.8 м и висок 2.1 м – идеалният размер за малък офис или дори за поставяне на единично легло, ако искате да прекарате една нощ навън.

Кубът се предлага с допълнителни колела, така че можете лесно да го преместите, ако желаете. Той разполага с дъбов ламиниран паркет и е оборудвана с подвижно бюро. Таванът има четири прожектора, за да осигури достатъчно осветление, както и електрически контакт за зареждане на вашия компютър и други устройства. Естествената вентилация осигурява регулируем въздушен поток, за да можете да се наслаждавате на чист въздух през цялото време.

„С все повече хора, работещи от вкъщи, особено сега с COVID-19, смятаме, че Study pod може да даде много стойност за всеки, който иска да работи без да се разсейва, като в същото време се доближава до природата“, казва един от дизайнерите на Livit.  Studypod се предлага напълно обурудван и може да бъде ваш за сумата от  €11 900.

В наши дни, бараките в задния двор не са това, което бяха, благодарение на Zen Prefab Work Pod. Просто трябва да обособите малко пространство, в задния си двор, за този малък оазис на спокойствие и производителност. Той може да служи като място за тренировка, офис или дори като място, където можете да избягате от домашната суматоха.

Изработен от дъб, орех и алуминий, с прозорци от пода до тавана, разположени от двете страни, Zen Work Pod е създаден да пропуска много естествена светлина. Вътрешните размери на кабината – 78,8 инча на 126,4 инча – са повече от достатъчни за поставяне на бюро, легло или оборудване за тренировка. Наклоненият покрив помага да се осигури усещане за още повече пространство. Естетиката на дизайна е опростена като ви позволява да избягате и да се съсредоточите върху това, което правите, без да бъдете притеснявани.

Във времена на пандемия, когато почти всеки трябва да премести офиса си вкъщи, нуждата от допълнително пространство, в което да се усамотите, за да вършите задачите си спокойно,  нараства. А с Zen Prefab Pod и Studi Pod, вече не е нужно да имате отделна стая в дома си, от която да се лишите, за да я превърнете в офис. Просто поръчайте тази допълнителна стая и се насладете на спокойствието, от което имате нужда, за работа, тренировка или просто почивка.

Пристигат бързо и се сглобяват лесно, като след това ви остава само да го декорирате както искате и да повикате вътрешния си дзен.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Диамантената вила на о. Корчула, Хърватска

През последните десетилетия Хърватска постоянно беше една от най-желаните дестинации за ценителите на силното слънце, …

Делукс хотел 7132 във Валс, Швейцария

Хотел 7132 е разположен на входа на живописното село Валс в Швейцарските Алпи – място …