Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
От уникалност до перфектния дизайн - Luxotica
Водещи новини

От уникалност до перфектния дизайн

Луксозният дизайн не може да има универсален и масов характер – той винаги трябва да бъде уникален и персонализиран. Ако това е частна къща, нейният интериор трябва да отразява предпочитанията и желанията на собственика. Ако това е бизнес сграда, тя трябва да бъде проектирана адекватно за това, за което са предназначени тези сгради. GAF Design Studio се придържа към тези принципи с добавянето на своя отличителен, иновативен и ориентиран към бъдещето подход.

Базираното в Египет студио е основано през 2012 г. от визионера, архитектурния инженер Ахмед Габър. Днес, GAF Design Studio е екип от ентусиасти, осигуряващи пълна гама проекти за интериор, архитектура и ландшафтен дизайн. В много кратък период от време, амбициозното студио получи международно признание и се превърна в едно от най-добрите дизайнерски студия в света.

От създаването си фирмата е получила множество признания, включително награди от Niche Awards, International Property Awards и много други.

GAF Design Studio е известно по целия свят, като доставчик на оригинални, елегантни, детайлизирани, луксозни дизайни. Успехът на всеки проект се основава на няколко основни принципа, които помагат на Габър и неговия екип да постигнат най-добрия резултат. Първият от тях е внимателно слушане на клиента, откриване на неговите нужди, желания, неговия характер и личност. Това позволява на дизайнера да създаде дизайн, който напълно да отговаря на нуждите и очакванията на клиента. Подобно дълбоко внимание към това, което клиентът казва, отваря пътя на Ахмед Габър да проектира, нещо повече от архитектурни структури или интериори. Превръщайки думите на клиентите в дизайни, GAF Design Studio създава мечтаните домове на своите клиенти.

Тази тактика също помага на дизайнерите да избегнат грешката, да са сигурни, че знаят по-добре от какво се нуждаят клиентите им, отколкото самите клиенти. Габър винаги взема предвид предпочитанията и характера на клиента, вписва ги в дизайна и предлага персонализирани домове за всеки клиент. GAF Design Studio няма два подобни проекта, тъй като всеки от тях има уникален характер и темперамент на клиента.

Всеки член на екипа на GAF Design Studio остава в крак с най-новите разработки в областта на архитектурата, дизайна и инженерството, непрекъснато актуализира знанията, като чете специализирани списания и литература и изследва последните проучвания. Създаването на отличителен дизайн, който е в състояние да отразява съвременния начин на живот, е невъзможно без усвояване на най-новите тенденции в съответните области.

Изпълнението на архитектурни и дизайнерски проекти е неразривно свързано с подбора на материалите. Ахмед Габр винаги се стреми да осигури перфектни резултати, затова GAF Design Studio използва само висококачествени суровини. Подходящите комбинации от материали, различни техники за осветление, цветове и други детайли, които понякога не могат да се видят на пръв поглед, предизвикват усещането за луксозен дизайн.

Прозорливото студио никога не спира да се развива. Вупреки стотиците им реализирани успешни проекти, те винаги казват, че най-добрият им проект е този, върху който работят в момента. И знаейки, че GAF Design Studio цели да се усъвършенства всеки път, може да сте сигурни, че най-новият им проект, определено ще бъде и най-добрият.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Преносим офис

Преносими стаи, които може да ползвате за офис в двора си

Мина доста време откакто за последно бяхме в офис. Пандемията, която ни връхлетя през 2020 …

Диамантената вила на о. Корчула, Хърватска

През последните десетилетия Хърватска постоянно беше една от най-желаните дестинации за ценителите на силното слънце, …