Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Диамантената вила на о. Корчула, Хърватска - Luxotica
Водещи новини

Диамантената вила на о. Корчула, Хърватска

През последните десетилетия Хърватска постоянно беше една от най-желаните дестинации за ценителите на силното слънце, сапфирово сията вода и безгрижна почивка. А остров Корчула, в Адриатическо море, е една от 10-те най-големи забележителности на държавата. Със своята площ от 276,03 км² и население от 16 182 жители той е един от големите южнодалматински острови в Хърватия. Предполага се, че там е роден Марко Поло.

Несъмнено, самият остров е забележителност, но най-голямата забележителност на острова е луксозно архитектурно творение, наречено Диамантената вила (Diamond Villa). Архитектурата на сградата елегантно си играе с темата на диаманта със своите причудливи форми, фасети и ъгли.

Diamond Villa е сгушен на хълм и заобиколен от буйна зеленина. от вилата се открива прекрасна панорамна гледка към залива Жрновска баня и живописни планини на отсрещния бряг.

Diamond Villa е разделена на две независими жилищни единици. Горното тяло разполага с 3 спални, 4 бани, 150 кв.м тераси и инфинити басейн от 35 кв.м. В долната част ще намерите 2 спални, 3 бани, 170 кв.м тераси, барбекю кът и безкраен басейн от 40 кв.м.

Това е идеално място за две семейства или групи приятели да се забавляват заедно или да се насладят на личния им живот по всяко време.

Модерният луксозен интериор се характеризира с абстрактни форми, а мебелите, създадени по поръчка, продължават темата за диамантите.

Площ: 1181 кв. м.
Етажи: 3
Спални: 5
Бани: 7
Настаняване: 10 човека
Басейни: 2

Свързани статии

Преносим офис

Преносими стаи, които може да ползвате за офис в двора си

Мина доста време откакто за последно бяхме в офис. Пандемията, която ни връхлетя през 2020 …

Делукс хотел 7132 във Валс, Швейцария

Хотел 7132 е разположен на входа на живописното село Валс в Швейцарските Алпи – място …