Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Превърни дома си в кино салон с Samsung Premiere - Luxotica
Водещи новини
Проектор Samsung The Premiere

Превърни дома си в кино салон с Samsung Premiere

Нашият дом е пространството, което най-добре отразява нашите лични предпочитания, нужди и вкус. Голяма част от тези нужди и предпочитания стават ясни от начина, по който избираме и подреждаме вещите си. До колко искаме домът ни да е модерен и дали обичаме класиката.  Когато става въпрос за техника, експертите на Samsung Electronics познават добре нуждите на своите клиенти и ги взимат в предвид, когато създават  нови и иновативни продукти.

Първият такъв продукт беше телевизорът The Serif, пуснат на пазара през 2016 година. Този телевизор е истинско произведение на изкуството, с подобния си на рамка дизайн и способността си да се превръща в красива картина, когато е изключен. Той перфектно се съчетава с мебелите в дома, за да създаде не само удобство при гледане на телевизия, но и интериор, достоен за завиждане. След огромния успех на The Serif, дизайнерите на Samsung продължават да впечатляват с технологични изобретения. За такова се смята и новият лайфстайл проектор The Premiere!

При проектирането на Premiere дизайнерите на Samsung обръщат специално внимание не само на целта на продукта, но и на потребителското изживяване, което той може да предложи. Съответно, Premiere е проектиран с цел да донесе невероятно преживяване на потребителя, независимо кога, как и защо го използва. Ето какво още трябва да знаете за прекрасния Premiere от Samsung.

Дизайн, който се съчетава с всеки интериор

Дизайнът на проектора е изцяло съобразен с промените в начина на живот и предпочитанията на потребителите. Вместо да се използва от време на време, той е създаден като проектор с ултра къса вълна на излъчване, който се позиционира на местата, на които хората обикновено поставят телевизорите си. Premiere може да бъде използван като обикновен телевизор в дневни или спални.

Основната цел на Premiere е да осигури на потребителите кино изживяване у дома, но дизайнерите на Samsung поглеждат отвъд тази проста роля. Те искат да създадат проектор, който да обогати не само кино живота на собственика си, но и пространството, в което е поставен.

Premiere е първокласен, домашен уред, оборудван с моредни технологии. С него можете не само да гледате любимите си филми и предавания, но и да превърнете дома си в истинско, дизайнерско място. Външният му вид е така създаден, че да се слее със средата, в която решите да го поставите.

Модерен проектор с естествен завършек

За да не изглежда като поредното твърдо, електронно устройство, Premiere е завършен с материи, които помагат на продукта да се слее естествено с околната среда. Такива са платовете Kvadrat,  известни с естествените си цветове и текстури, и първокласния завършек. Качеството и красотата им ги правят естествен избор, който да допълни външния вид на Premiere. Процесът на включването им в дизайна на продукта, обаче, съвсем не е прост.

Първоначално, поради плътността на тъканта, дизайнерите имат съмнение, че платовете ще нарушат качеството на звука, когато говорителите бъдат покрити. Следователно, след много усилия и изпробване, беше разработена нова тъкан която запазва както естетиката на проектора, така и качеството на звука, за да се насладите на истинско кино преживяване от ново поколение.

Нежни линии и минимализъм

Когато стане въпрос за хармония в дома, тя може да се постигне единствено с помощта на тернирано око. Днес, в домовете си имаме купища мебели и предмети, които трябва да подредим по най-добрия начин, за да си създадем уют и да се чувстваме спокойни в дома си.

Именно с тази цел е създаден и Premiere. Той се отличава с плавен, изискан дизайн, без излишни акценти. Той е истинското олицетворение на минимализма, със заоблена форма и тънък силует. Външният му вид му позволява да хармонизира добре с всеки предмет, независимо дали е поставен на маса или шкаф за книги.

За да постигнат този външен вид, най-голямото препятствие пред дизайнерите е намаляването на общия размер на продукта. Колкото по-усъвършенствани са технологиите в даден продукт, толкова по-голям става той, но дизайнерите на Premiere са решени да създадат малък и елегантно оформен проектор, вместо да имат по-голям или правоъгълно оформен дизайн. Освен това, по-меките цветове на Premiere са избрани пред по-ярките нюанси, така че проекторът да създава топло и елегантно усещане на потребителите.

Продукт, отговарящ на всеки аспект от живота

Забелязали ли сте, че когато искате да гледате филм, трябва първо да направите някои промени в средата около вас. Ако е ден, по-добре да пуснете завесите, за да затъмните стаята. Ако искате по-хубав звук, добре е да свържете телевизора или компютъра с допълнителна, озвучителна система. Всички тези неща ще ви донесат по-добро преживяване, но и изискват повече усилия. С Premiere може да гледате филм с най-добро качество, без да се налага да полагате допълнителни усилия.  

„Искахме да се уверим, че продуктът може да бъде използван без усилие от потребителите, така че нашата цел беше да премахнем необходимостта да адаптират средата си, за да могат да му се насладят пълноценно“, подчерта дизайнерът Бюнгвуок Канг. Това желание води до вграждането на нови технологии като богат, триизмерен звук, който не изисква допълнителни високоговорители, висока яркост на изображението и милиони цветове, на които потребителите да се насладят.

С лекота и от близо

Знаете, че позиционирането на техниката в дома зависи от нейната функция и това колко често ще бъде използвана. И понеже проекторът не е нещо, което срещаме често в домовете, неговото позициониране може да се окаже сложно. Тук трябва да се вземе в предвид начина на инсталиране и необходимите връзки, които трябва да се направят, за да работи уредът добре. Това означава кабели за захранване и свързване, които трябва да бъдат така позиционирани, че да не пречат на движението из стаята.

Със Samsung Premiere няма да ви се налага да мислите за тези неща. Той може да бъде поставен на всяко място, на което пожелаете, без да има нужда от допълнителна инсталация. Той изстрелва своите лазерни лъчи нагоре, а не на страни, което ви осигурява огромен екран за гледане, а в същото време може спокойно да го поставите почти до стената.

Искрящи цветове независимо от светлината

Ако искате да се насладите пълноценно на любимия си филм или сериал, качеството на картината е от изключителна важност. Освен това, за максимално въздействие, цветовете трябва да бъдат толкова живи и ярки, каквито биха били в киното, независимо по кое време на деня гледате. Ето защо Premiere разполага с троен лазер и HDR10 + технология за максимална цветна експресия. А благодарение на съотношението на контраста от 2 000 000: 1, всеки малък детайл е подчертан. И накрая, максималната му яркост от 2800 ANSI-Lumens означава, че светлината в стаята не е бариера за удоволствието от гледането.

Кристално чист звук

Когато става въпрос за домашно кино, едно от условията за невероятно преживяване е звукът да бъде на ниво. Тъй като производителността на високоговорителите, монтирани на проектори, обикновено не е достатъчна, за да осигури завладяващо кинематографично изживяване, потребителите обикновено трябва да инсталират допълнителни високоговорители, за да постигнат желаното качество на звука.

Premiere, обаче, представя един изцяло нов кино свят, в който качеството на звука в устройството е достойно да конкурира това в кино салоните. Говорителят на Premiere е снабден с високоговорител и акустичен лъч с мощен изход, който излъчва звук през 44 аудио дупки от лявата и дясната страна на устройството, за да създаде наистина триизмерно звуково изживяване. Технологията на акустичните лъчи на продукта е структурирана подобно на духовите инструменти, с дупки, пробити през дълги тръби, за да се постигне завладяващо качество на звука.

Premiere е продукт, създаден да допълва безпроблемно своята среда, вместо да се откроява и да привлича вниманието. Благодарение на този подход, Premiere се отличава с дизайн, който естествено се вписва в ежедневието и може да се побере удобно във всеки дом.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Smart часовник Garmin

Smart часовници за собственици на яхти

Ако сте собственик на яхта и в същото време обичате новите технологии, то най-вероятно имате …

Феноменален iPhone 12 Pro Discovery Solarius от CAVIAR

Известната руска луксозна марка Caviar наскоро показа своята нова колекция Solarius, съставена от часовници с …