Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Частният самолет King Air 260 ще ви осигури кралски полет - Luxotica
Водещи новини
Частен самолет Beachcraft King Air 260

Частният самолет King Air 260 ще ви осигури кралски полет

Пътуването е това, което ни променя, а и често ни връща към истинската ни същност. Независимо дали пътувате с луксозен автомобил, в частен самолет или с друг вид транспорт, самото пътуване е също толкова важно, колкото и дестинацията, към която сте се запътили. Искате то да бъде удобно, комфортно и бързо. 

От гледна точка на придвижването със самолет, това може да означава истински лукс в небето, а новият самолет King Air 260 е тук, за да ви го осигури.

Съвсем на скоро, компанията Beechcraft представи своя нов витлов частен самолет King Air 260, като най-новия в своята серия King Air 200. Това стана ясно по време на виртуалната конвенция и изложение за бизнес авиация на NBAA (VBACE).

Новият King Air 260 ще може да  развива максимална скорост от 574 километра в час и ще превозва до девет души в приятна, луксозна атмосфера. Известно е, че разстоянието, което самолетът може да измине с едно зареждане, е 1720 мили.

King Air 260 ще съчетава в себе си надежността, която сме свикнали да виждаме при останалите модели от серията, комбинирана с ключови подобрения в пилотската кабина, като IS&S ThrustSense Autothrottle на Beechcraft и нов контролер за цифрово налягане. Метеорологичната радарна система Collins Aerospace Multi-Scan също ще бъде стандартна за всеки King Air 260.

От компанията споделят, че тези подобрения отразяват техния ангажимент да осигурят инженерни иновации, които създават най-доброто летателно преживяване за собствениците, пътниците и пилотите на Beechcraft King Air 260 по целия свят. Компанията отделя достатъчно време, за да разговаря със своите клиенти, да чуе техните предпочитатния и забележки. Само така може да създаде самолет, който да задоволи всички изисквания на клиента.

Друго нещо, с което самолетът може да се похвали, е системата ThrustSense Autothrottle, която автоматично управлява мощността на двигателя от момента на излитане през фазите на изкачване, круиз, спускане, обиколка и кацане на самолета.

Компанията заяви, че системата е проектирана да предотвратява условия на свръхскорост или недостатъчна скорост, превишаване на температурата и въртящ момент. Новият цифров контролер за налягане, който автоматично планира налягането в кабината по време на изкачване и спускане, също намалява натоварването на пилота. Метеорологичният радар Collins Multi-Scan RTA-4112 осигурява на пилотите напълно автоматична система за следене на времето на къси, средни и дълги разстояния.

Кабината ще има и нови седалки, които са проектирани с процес за картографиране на налягането, още едно нещо, създадено да осигури комфортно и спокойно пътуване, особено при по-дълги разстояния.

В момента, новият бизнес самолет в процес на сглобяване като се очаква да получи сертификати и да бъде пуснат в продажба тази година.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Спортният самолет Icon A5 издига летенето до нови висоти

Ако някога сте усещали тръпката да шофирате бърза спортна кола, ще харесате тази изключителна играчка. …

Луксозен частен самолет Gulfstream G700

5-звезден лукс в небето – Gulfstream G700

Какво си представяте, когато чуете за пътуване със самолет? Стандартните пътувания включват тесни седалки, които …