Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Technohull: Адреналин и високи скорости в морето - Luxotica
Водещи новини
Моторна лодка Technohull Explorer 40

Technohull: Адреналин и високи скорости в морето

Всеки фен на високите скорости, притежава мощна луксозна кола, която да вдига адреналина му по пътищата. Ако и вие сте от тези хора, ако луксът и високите скорости ви карат да се чувствате жив, ако искате да усетите какво е да се движите бързо не само по шосето, но и по морската повърхност, сдобийте се с морски вариант на спортния, луксозен автомобил – моторна лодка Technohull.

Известен с това, че съчетава спортен дух с лукс, качество и удобство, брандът предлага спортни лодки, проектирани от инженери, занимаващи се със състезателен водно-моторен спорт. Лодките Technohull могат да задоволят и най-взискателния фен на адреналина и да му покажат, че скорост и сигурност могат да съжителстват в пълен синхрон. Ето какво още трябва да знаете за бранда, RIB моделите, с които е известен, и как можете да се сдобиете с лодка Technohull в България:

Какво е RIB?

RIB (rigid inflatable boat) е лека, непотопяема лодка, известна със своята сигурност. Този тип лодки са създадени с твърд корпус, към който са монтирани балони с въздух, които оформят яка около корпуса на лодката. Тази яка действа като спасителна жилетка, която гарантира стабилността на лодката. Лодките RIB са известни със своята лекота, бързина и стабилност. Те отразяват еволюцията на гумената моторна лодка, като съвременните модели добавят лукс, удобства и по-висока скорост към списъка с характеристики.

Лодки Technohull – Гордостта на Гърцкото море

TECHNOHULL® е гръцка компания, известна със своите впечатляващо бързи, безопасни и луксозни RIB лодки. През последните петнадесет години опитният и ентусиазиран екип на бранда постига забележителен и стабилен растеж в производството и продажбите. Компанията е позната не само на местно ниво.

Намиращ се в Атина, TECHNOHULL® разполага с дилърска мрежа, която популяризира съвършенството на „Произведено в Гърция“ с единствения по рода си дизайн и привлекателност. За своите 15 години дейност и стотици произведени и продадени RIB лодки, Technohull се превръща в един от най-уважаваните производители на бързи, луксозни лодки.

Началото…

Всичко започва в Alimos (Атина) през 2005 година. Няколко любители на RIB лодките търсят модели, които да отговарят на концепцията им за лукс, когато решават да прекратят търсенето и да създадат свои собствен модел, отговарящ на изискванията им. Така се появява Technohull.

Оттогава растежът на компанията никога не е спирал и компанията никога не е забравяла първоначалната идея, която стои зад създаването ѝ:  да осигури максимално висококачествени, фино завършени, луксозни RIB лодки. Днес корабостроителницата предлага пълен продуктов каталог, в който ще се намери по нещо за всеки вкус и предпочитания. Компанията може да се похвали с над 30% годишен ръст и оборот, 60% от който идат от износ.

Успехът на Technohull е факт, благодарение на иновативно мислене, внимание към детайлите, упоритост, естетическо докосване и страст. От създаването на компанията, мисията и се основава на четири основни ценности: изключителна производителност, перфектна безопасност, максимална ефективност и способност за пътуване на дълги разстояния.

TECHNOHULL® DynaStream патентована технология на корпуса

Използвайки най-съвременните компютърни програми и алгоритми за структурата на корпуса, Technohull създава своя патентована технология DynaStream, използването на която ражда лодка, характеризираща се с идеален баланс, ефективност и изключителна лекота при управление, идеална за бързо и в същото време безопасно пътуване, осигуряваща високо ниво на адреналин както за експерта, така и за този, който за пръв път се качва на борда на Technohull.

Лодките Technohull

Всеки елемент от TECHNOHULL® RIB, от слоевете на корпуса, до палубите от тиково дърво, е произведен и инсталиран от висококвалифицирани експерти. Във всеки междинен и довършителен процес се избират най-добрите материали. Всички модели TECHNOHULL® са оборудвани с туби ORCA Penel Flippo 1670. Технологията за вакуумно вливане, епоксидни материали и разбира се ръчно положен полиестер се комбинират при производството на композитните елементи. За завършването на изтънчения дизайн на корпуса, се прилагат висококачествени техники и материали – всичко необходимо за създаване на един истински шедьовър. Много части са изградени от чисто въглеродни влакна, което допълнително намалява общото тегло на лодката.

Ако искате да се сдобиете с моторна лодка Technohull и да усетите морския адреналин, комбиниран с лукс и надеждност, можете да го направите с Best Boats Only (www.bestboatsonly.com). Като официален представител на бранда, компанията ще ви преведе през всички важни стъпки и ще се погрижи за всички детайли по придобиването на лодката. За вас остава само да се насладите на новата си моторна лодка Technohull.

За контакти с Best Boats Only:
Яхт клуб и марина Созопол
гр. Созопол, ул. Крайбрежна 6
Телефон: 0888 53 07 07
имейл: sales@bestboatsonly.com
Уеб сайт: http://bestboatsonly.com/

Свързани статии

Моторна лодка Capelli Tempest 50' цена

Capelli Tempest 50’- Лодката, с която наистина ще усетите вятъра в косите си

Преди години, мисълта за лодка с мощност 1700 конски сили беше немислима. Не само защото …

Джорджо Армани на яхтата си Main

Супер яхтите на звездите – от Били Джоел до Джорджо Армани

Чудили ли сте се някога как прекарват свободното си време известните? Луксозни партита, частни вили …