Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Моторът Lazareth LM 410 – звяр на четири колела - Luxotica
Водещи новини
Motor Lazareth-LM-410-1

Моторът Lazareth LM 410 – звяр на четири колела

Преди няколко години Lazareth представи четириколесния си мотоциклет LM 847 – уникален мотор, задвижван от масивен V8 двигател от Maserati с 470 конски сили!

А сега иновативният френски производител на мотоциклети отново привлече нашето внимание с ново четириколесно чудовище, наречено LM 410 – мотоциклет, който е малко по-малко екстремен, но все пак много, много специален.

Като по-големия си брат, LM 410 отново е с 4 гуми – 2 отпред и 2 отзад, което за мотор…си е странно. Точно това обаче придава на мотора много мускулест и агресивен вид и хубавото е, че той може да стои изправен дори когато е неподвижен. Завиването се извършва от набор от шарнирни оси, които позволяват на мотоциклета да се наведе в завои.

Всеки един детайл по мотора е съвършено изпипан. Най-важната промяна, освен изискания нов облик на мотоциклета, е, че LM 410 не се задвижва от V8 двигател от спортен автомобил, а вместо това използва високооборотен 998 кубиков четирицилиндров двигател, взет от Yamaha R1.

Говорейки за дизайна, ако погледнете внимателно, ще видите, че няма предпазно стъкло и единствената седалката е разположена на опашката на мотора, от което може да предположим, че този мотор няма да е особено социален, т.е. въобще няма къде да качите гаджето.

Но от компанята обявиха, че ще пуснат в продажба само 10 такива звяра и всеки LM 410 ще бъде на цена от 100 000 евро или 108 000 долара.

Свързани статии

Модели каски за мотори и мотоциклети

Екстравагантни каски за мотор за мото-сезон 2021

Обожавате свободата! Искате да пътувате често и без излишни усложнения. Обичате да усещате вятъра, който …

Vespa-946-Christian-Dior

Този скутер Vespa на Dior ще ви накара да подскочите от радост

Мечтали ли сте си някога да обикаляте италианската ривиера с Веспа? Това малко, елегантно скутерче …