Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
AWAY – Златният спа център, в банков трезор - Luxotica
Водещи новини

AWAY – Златният спа център, в банков трезор

Разположен в две уникални сгради – бивша сграда на телефонна централа и стара банка, W Amsterdam е интригуваща дизайнерска комбинация от наследство и съвременен стил. Този хотел не се спира пред нищо, когато става дума за лукс и преживяване.

Това е фънки, модерен, луксозен хотел, който може да се похвали с елегантен ресторант, зашеметяващ бар, известен като W Lounge с басейн на покрива, супер готини стаи и разбира се, най-доброто в обслужването. Настаниха ни в зашеметяващи стаи с изглед към каналите на Амстердам и беше истинско удоволствие да наблюдаваме как лодките преминават, докато слънцето залязва.

По време на престоя ни, графикът се определяше от СПА центърът AWAY, разположен в трезора на банката. Винаги съм харесвал външния вид на този спа център от неговите снимки, но да го изживея беше много необикновено. Дълбоко в стария банков трезор се крие лукс, релакс, изтънченост и много необходимият ни таймаут.

Осветлението в този спа център е всичко; танцуващи на лек бриз свещи ви водят по дълги загадъчни коридори, добре позиционираните камини и жълтото осветление в горещите вани и басейните ви карат да се чувствате сякаш плувате в течно злато. Оригиналните трезорни врати все още са на мястото си, а едно от местата за разтапяне на злато, сега е контрастна вана с лед и това още повече подсилва златното усещане в атмосферата на СПА центъра AWAY в хотел W Amsterdam.

Още от входа, рецепцията, X-Bar (напитки и леки закуски), Beauty Bar и фризьорски салон започват да подготвят сетивата ви към това, което предстои, но слизането в мократа зона е направо възвишено преживяване, като никое друго. Плавайки по гръб в басейна, дълбок до кръста, човек може да се огледа в ниско поставения огледален таван, докато с потопение си уши, може да чуете музиката, която нежно свири под водата. Златни завеси, златни стени, златни аксесоари, всичко тук е толкова необикновено, че няма как да го изживеете другаде.

Самата Джоана Еванс, изпълнителен мениджър на WLSA споделя „Това е един спа център, който всеки трябва да посети, когато е в Амстердам. Това е просто задължително. Уникалността на стила и декора е нещо, което някога преди не съм изпитвала и никога няма да забравя това посещение в златното убежище на уелнеса.“

AWAY® означава да изчезнеш от ежедневието и да се потопиш в свят на изненадващи усещания. Да намериш баланса си, да повиш жизнените си силе и се изпълниш със здравословна енергия и усещане за лукс, което само един трезор на банка може да даде.

За да се запази спокойното усещане, броя на хората, както и дължината на престоят им в спато е ограничен до един час. Ако сте гост на хотела, продължителността на достъпа до зоната Wet® е максимум 2 часа, но трябва предварително да запазите времевия интервал, в който желаете да бъдете там, още преди посещението си в СПА центъра.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Чешки релакс с истински бирени спа процедури

Взимали ли сте някога вана с бира? Сега е моментът да го направите в един …

Холистично лечение в Шри Ланка

Всеки има своите причини да тръгне на пътешествие. Някои го правят, за да изследват нови …