Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Раят на романтиката за двойки - Luxotica
Site icon Luxotica

Раят на романтиката за двойки

В забързаното ежедневие, нямаме време да се насладим един на друг. За да бъде съхранена хармонията в семейството, трябва напълно да се откъснем от проблемите и да прекараме време с възлюбеният си. Още по-добре е мястото на което ще направим това да е слънчево, топло, комфортно, заобиколено от красиви природни гледки, а храната да е вкусна. Amavi Hotel в Кипър е направил това възможно за нас!

Amavi Hotel в Пафос (Paphos) е първия член на хотелите направени за двойки (Made For Two Hotels), нов бранд стартиран от Kanika Hotels & Resorts. Made For Two Hotels предлага на двойките ваканционно изживяване тип „един-до-друг“, подсилено с ненатрапчиви и персонализирани услуги, които разпалват усещане за меден месец.

Amavi Hotel е разположен върху златистите пясъци на Blue Flag сертифицирания плаж в Пафос и предлага морска гледка и очарователни залези. Тук можете да изпитате най-доброто от лукса, вие решавате дали това би била някоя от предлаганите овлажняващи терапии за кожа или просто да послушате Средиземно море от балкона на стаята си. И без съмнение, това с което Amavi се отличава от конкурентите си е невероятната атмосфера за влюбени. Концепцията на хотела е релаксация и сързване на двойките, чрез техния престой. Прерсоналът създава уникалната, интимна атмосфера за перфектната почивка.

Прави впечатление разнообразието в спа комплекса Evera, чиито фитнес център, спа комплекс и салон за красота са изцяло насочени към почивката, разкрасяването и подновяването на телата и духа на гостите. СПА комплексът има просторни зали за терапия и релакс, сауна, парна баня и опитни консултанти, които да отговарят на въпроси, да съветват и да помагат.

Evera Health Club е създаден, за да помага да запазите спортната си форма и рутина или да направите първата крачка към по-доброто здраве.

В салона за красота, може да използвате услугите на опитни фризьори и гримьори, които да ви подготвят за романтична среща с партньора ви.

Всеки от предлаганите пет типа настаняване има свой отличителен декор, но с уговорката, че всички са стилни, с чувство за лукс и магнетична морска гледка. С вана в сатята, собствен балкон или тераса и обслужвани ежедневно, стаите предлагат удобства като у дома, докато in-room технологиите издигат гостоприемството на изцяло ново ниво. Благодарение на тях, осветлението е автоматизирано за максимално удобство, събуждането сутрин може да бъде програмирано лесно, а съобщенията за почистване на стаята или „не ни безпокойте“ могат да бъдат активирани от самата стая.

Във всички стаи и апартаменти не се пуши, климатизирани са и с безплатен WiFi Интернет, плоски телевизори със сателитна телевизия и радио станции, сешоар, телефон, сейф и приспособления за гладене.

В хотел Amavi, разнообразието, качеството и близостта се сливат в едно, чрез Half Board Premium гастрономическата и кулинарна концепция. Ресторанта на хотела предлага местни и интернационални вкусове, вътрешни и външни места с впечатляваща гледки, готвене на живо, атрактивни дегустации и най-пресните продукти.

Хотелът е перфектното място за сватби, меден месец и годишнини. Може да сте сигурни, че ваканцията в Amavi ще даде на връзката ви глътка свеж въздух и незабравими впечатления.

А сърцето ви ще бъде изпълнено с любов!

Exit mobile version