Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Трябва да опитате текилата на Tesla. Да, Тесла! - Luxotica
Водещи новини
Луксозна текила от Тесла

Трябва да опитате текилата на Tesla. Да, Тесла!

Известните марки имат склоността да сменят посоката и да създават напълно различни продукти от тези, с които са известни. И Тесла не остава по-назад, защото авантюристът Илън Мъск има навика да прескача от една идея на друга със същата скорост, с която Тесла S привлича погледите на минувачите на улицата.

Ето защо, новият проект на марката не предизвиква изненада, а само вълнение. Не, не става въпрос за поредната супер кола!

Запознайте се с най-новия продукт на автомобилния гигант – Текила.

Да, правилно прочетохте, Тесла се опитва да навлезе на пазара с висококачествен алкохол и първият им продукт е повече от впечатляващ. Tекилата на Тесла в 750 мл бутилка с формата на светкавица се продава на официалния сайт на Tesla и въпреки цената си от 250 долара и ограничението от по 2 бутилки на поръчка, цялата партида била изчерпана с мълниеносна скорост.

Но какво се крие зад проекта?

Tesla Tequila

Ако искате да добиете по-добра представа за това какво представлява новия алкохол на Тесла, един бърз поглед в сайта им дава добро обяснение. Tesla Tequila е „Малка партида премиум текила от 100% агаве, създадена от растения, растящи както в планините, така и в низините“.

Отлежавала 15 месеца, текилата е предназначена за ценителите, които да и се насладят бавно и в добра компания. А що се отнася до вкуса, текилата има плодов нос и остър канелен завършек, който я прави уникална и запомняща се. И, за да бъде поднесена със стил, напитката се предлага в доста интересна, ръчно издухана бутилка, оформена точно като символа на електрически заряд.

Историята зад текилата на Tesla

Дори да става въпрос за уникален, висококачествен алкохол, който ще радва любителите, един въпрос остава да виси във въздуха.

Защо, за Бога, Тесла започват да произвеждат Текила?

Истината е, че всичко започва от една първоаприлска шега през 2018 година. Мъск публикува снимка в Twitter, на която се е припаднал до своя Модел 3, държейки табела с надпис „Bankwupt!“

Според надписа, придружаващ изображението, главният изпълнителен директор на EV е бил открит в безсъзнание, заобиколен от бутилки „Teslaquila“ със „следи от изсъхнали сълзи, които все още се виждат по бузите му“.

Въпреки че някои може да поставят под съмнение хумора на публикацията, тя все пак успя да събере 151 000 харесвания и месеци по-късно компанията наистина опита да запази името „Teslaquila“ като търговска марка, но бе спряна от регулаторните органи в Мексико, според които наименованието „текила“ е запазена географска марка и „Теслакила“ има много общо с нея, но се произвежда от компания наречена Nosotros Tequila в Южна Калифорния. За това, изисканата напитка в момента се продава под името Tesla Tequila.

Странно ли е производителят на автомобили да продава алкохол, имайки предвид реалната опасност, свързана с пиенето и шофирането? Разбира се! Но въпросите за вкуса и дискретността никога не са спирали Тесла преди. Те също не спират феновете на марката да купуват текила. Известно е, че първата партида текила вече е разпродадена.

Но не се притеснявайте! Ако и вие искате да опитате от новата текила на Тесла, съвсем скоро ще има нова партида, на която ще може да се насладите. Междувременно, не забравяйте да пиете само тогава, когато планирате да седнете на пътническото място до шофьора.

Свързани статии

Ирландско уиски

The Devil’s Keeр – най-скъпият дебют в историята на уискито

Мнозина твърдят, че възрастта е без значение и в много случаи е точно така. Любовта …

Съхранение на пури

Хумидорът Emperador на Imperiali Genève – безспорен фаворит в света на пурите

Повечето кутии за пури са евтини дървени кутии, чиято единствена функция е да съхраняват пури …