Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Научи интересно умение с този комплект - Luxotica
Водещи новини
Научи как се отключва катинар без ключ

Научи интересно умение с този комплект

Искате да убиете малко време по време на карантината? Или просто навън е толкова студено, че изобщо не ви се излиза и имате нужда от забавление вкъщи? Чудите се какво да правите, защото гледането на телевизия, ровенето в Интернет или домашните задачи вече не са ви интересни?

Този малък комплект за отключване на катинар не само ще ви разнообрази, но и ще ви помогне да научите ново умение: как да отключвате катинар без ключ!

Този страхотен, малък комплект, който лесно може да поберете в джоба си, включва набор от инструменти и прозрачен катинар, за да можете всъщност да наблюдавате случващото се, докато тренирате. Всичко, което трябва да направите, е с помощта на приложените инструменти да отключите катинара като наблюдавате какво се случва в него с всяко ваше движение.

Така не само ще разберете какъв е механизма на ключалката, но ще придобиете уменията, необходими за избора на такава с лекота. И не се притеснявайте, в комплекта ще откриете и ключове, които да използвате в случай, че не сте се усъвършенствали напълно и трябва да отворите ключалката възможно най-скоро.

Ако сте фен на Джеймс Бонд, Джейсън Борн или друг екшън герой – шпионин, то този комплект наистина ще ви хареса. Lock Pick ще ви помогне да усъвършенствате умение, което всеки достоен шпионин би трябвало да притежава.

Не забравяйте и да се абонирате за страницата ни във Facebook, за още интересни джаджи, идеи, статии, снимки, видеа, новини свързани със сигурността, както и за всичко останало свързано с луксозния стил и начин на живот. „Luxotica.BG – Луксозни стоки от първа необходимост„.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Система за сигурност на частен музей

Истинска защита за дома и ценните ви вещи

От векове, неприкосновеността на личния живот и сигурността са сред най-важните неща, за заможните хора, …

Марк Зукърбърг сигурност

Сигурността на Марк Зукърбърг струва до $10 милиона годишно

В технологния свят, в който средата около нас се развива изключително бързо е нормално и …