Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Подарете на любимата жена невероятна вечна роза - Luxotica
Водещи новини
Идея за подарък на жена - позлатена роза с 24-каратово златно покритие

Подарете на любимата жена невероятна вечна роза

Коледа е един от празниците, които най-много обичаме. Но дните преди него могат да бъдат особено напрегнати. С огромния избор на подаръци, който имаме навсякъде около нас, може да се окаже трудна задача да изберем подходящ подарък за любимите си. Ситуацията става още по-трудна, когато трябва да изберете с какво да зарадвате любимата жена.

Стандартните подаръци: бижута, парфюм и бонбони са добър избор, но ако сте заедно от години и вече сте подарявали такива много пъти, време е да разнообразите с подарък, който е наистина ценен. Букетът също не е вариант, защото макар и много красив, той е изключително нетраен.

Какво да правите в този случай? Идеи за подарък?

Покажете на любимата жена колко много я обичате, като и подарите вечна роза, създадена от австралийската марка The Eternity rose.

Какво представлява вечната роза?

The Eternity Rose е бранд, който предлага богат избор от елегантни рози, потопени в благороден метал като злато, платина или сребро. Може да изберете и цветна роза, обработена да не увяхва, и кантирана с 24 каратово злато. Ако се спрете на втория вариант, компанията предлага рози в 18 различни цвята, вариращи от бордо, през нежно розово, до поразително лилаво. А най-хубавото е, че наистина ще подарите уникален подарък, тъй като на света няма две рози, които да изглеждат еднакво.

Покриването на роза със злато е трудоемък процес, който включва множество стъпки и отнема седмици докато се получи крайния резултат. Всъщност, на The Eternity Rose са им били необходими девет години, за да успеят да създадат технология, която успешно покрива растителен материал с благороден метал и да го направят с качеството, което съществува днес.

Как The Eternity rose превръщат обикновена роза в скъп подарък?

Всичко започва в разсадниците на компанията. Там, професионални градинари, специализирали се в грижите и прибирането на розите, са отговорни за засаждането и отглеждането на най-предпочитаните от всяка жена цветя. След като цветята цъфнат, те се берат на ръка и започва дългия, сложен процес на консервиране.

Прясно набраната роза се подлага на процедура от 60 стъпки преди да се получи крайния продукт. Чрез потапящ процес на електроформоване компанията използва както патентовани формули, така и известни процеси. Първоначално розата се покрива с чиста мед, която гарантира запазването на нейната цялост. Това осигурява и текстура на крайния продукт. Медта създава чувствителен слой върху розата, който помага да се откроят изящните детайли на цветето като в същото време е основа, към която благородните метали да се прикрепят.

Следващата стъпка е потапянето на розата в никел, който ще придаде структурна цялост, а на финала, цветето отива в 24-каратовите бани, където ще бъде окъпано в чисто злато.

За направата на една роза са нужни около 12 седмици, през които благородния метал се добавя слой върху слой. С течение на времето се добавят изключително тънки слоеве, придаващи на розата блестящ, огледален завършек. Независимо дали е потопена в злато, сребро или платина, или е консервирана и кантирана с чисто, 24-каратово злато, естествената красота на всяка роза ще бъде вечно запазена, без да избледнява или да потъмнее с времето.

Допълнителен подарък към всяка роза

Ако все пак искате да заложите на класиката и да поръчате нежно бижу за своята любима, The Eternity Rose предлага уникална селекция от висулки и обеци, изработени от естествени миниатюрни розови листенца, които са обработени и кантирани с чисто 24-каратово злато.  Впечатлете дамата на сърцето си с уникален комплект бижута, направени от розови листенца, на който ще може да се радва дълги години.

Достъпна за онлайн покупка на www.eternityrose.com, естествената роза с 24K злато е на цена 169 юатски долара, докато червената роза с кант от 24К злато ще ви струва 239 долара.  Всяко поръчано цвете пристига в красива, облечена с кожа кутия и сертификат за качество.

Проявете креативност и зарадвайте дамата на сърцето си  нещо специално тази Коледа. Вечната роза е чудесен подарък и за рожден ден, Св. Валентин или годишнина от сватбата.

Компанията предлага позлатени подаръци и за мъжете. За тях са предвидени сет от 55 позлатени карти за игра и комплект от тий и топка за голф с 24-каратово златно покритие.

Свързани статии

луксозни подаръци за жена

Луксозни подаръци за жени, когато парите не са фактор

Подаръците по-долу са по-значими инвестиции. Те трябва да бъдат запазени за най-важните жени в живота …

Идеи за лукосзен подарък за жена

Изненадай любимата за Свети Валентин с една от тези идеи за подаръци

Има толкова много поводи да изненадате любимата жена със страхотен подарък: рожден ден, годишнина, Св. …