Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Идеи за луксозни подаръци за Коледа от Riva Brand Experience - Luxotica
Водещи новини
Стилни подаръци, за някой който вече си има всичко. Идеи за подарък за Коледа

Идеи за луксозни подаръци за Коледа от Riva Brand Experience

Търсенето на подходящия коледен подарък може да се окаже сложна задача, особено ако искате да зарадвате човек, който си има всичко. Въпреки това, Riva Brand Experience има какво да ви предложи.

Компанията представи колекцията си коледни подаръци, с които да зарадвате любителите на лукса и любителите на марката, а защо не и себе си. С елементи, характерни за мореплаването като стомана, махагон и цвят аквамарин, колекционерските предмети вдъхват настроение и предлагат за всеки по нещо.

За любителите на домашния уют

Колекцията започва с оргомна кутия за съхранение, в която може да поставите всичко, което има нужда да бъде прибрано, но в същото време искате да ви бъде под ръка: списания, възглавници, обувки. Направена е от набразден махагон и може да се съхранява до плувен басейн или в коридора у дома. Вътрешността на кутията е обработена със система против вируси, бактерии и гъбички, за да сте сигурни, че каквото и да съхранявате в нея, то ще запази перфектния си вид.

Табла за ценители

Ако искате да зарадвате някого, който обича да играе табла, комплектът Riva Backgammon определено е нещо, което ще го впечатли. Той се предлага в две версии: едната с външно покритие от мамбо плат в цвят аквамарин, а другата в синя кожа. Конструкцията от махагон и клен се отличава със стоманено лого на Riva, инкрустирано или, в по-луксозния кожен модел, с ефект „прозрачност“. Заровете и пулчетата са направени в бяло и цвят аквамарин като имат инкрустации от махагон.

За изисканите писатели

За изисканите писатели, които винаги носят стилна писалка в себе си, Riva обедини усилията си с Tibaldi, за да предложи ограничена серия от само 15 броя уникални писалки: пет ролкови писалки в кремав цвят, пет писалки, направени от римски бронз със стандартно мастило и пет писалки от римски бронз с цветно мастило. Цветовете на писалките са същите като тези, използвани на яхтите, докато щипките са оформени като закопчалки Riva (фитингите на корабната палуба, използвани за закрепване на въжета). Всяка от тези писалки е направена ръчно от инкрустирано дърво и модел, напопмнящ палубата на лодка Riva. Всички химикалки Tibaldi for Riva се предлагат в елегантен метален контейнер, лакиран в цвят, съответстващ на този на писалката и затворен от дървена капачка.

За любителите на киното

Ако искате да зарадвате любител киноман, книгата „РИВА В КИНОТО“ включва снимки и подробни рецензии, документиращи многобройните филми, в които лодките на Рива са играли важна и често водеща роля заедно с италиански и международни филмови звезди.

Стилна  шапка за топла зима

През зимата плаването с лодка може да е трудно, но лодката може да бъде навсякъде със своя собственик с помощта на шапката Riva. Водоустойчивата, кашмирена шапка Riva е изработена от Borgo Cashmere, един от най-добрите италиански производители в сектора. С класическия за моряците син цвят и метално лого, шапката е тук, за да осигури на този, който я носи, топла зима.

Коледната колекция Riva ще зарадва всеки любител на яхтите, който иска да пренесе любовта си към морето и в ежедневието си!

Свързани статии

луксозни подаръци за жена

Луксозни подаръци за жени, когато парите не са фактор

Подаръците по-долу са по-значими инвестиции. Те трябва да бъдат запазени за най-важните жени в живота …

Идеи за лукосзен подарък за жена

Изненадай любимата за Свети Валентин с една от тези идеи за подаръци

Има толкова много поводи да изненадате любимата жена със страхотен подарък: рожден ден, годишнина, Св. …