Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Теория на привличането: Какво харесват жените в мъжете - Luxotica
Водещи новини

Теория на привличането: Какво харесват жените в мъжете

Противно на очакванията, че мъжете са по-уверени от жените, представителите на силния пол често страдат от ниско самочувствие и се притесняват, когато става въпрос за това да покажат най-доброто от себе си пред жената, която харесват.  Въпроси като:

  • Достатъчно добър ли съм?
  • Дали съм привлекателен?
  • Какво да направя, за да ме хареса?

Минават доста често през главите на мъжете, особено когато открият дама, за която мислят постоянно.

За щастие, отговорите на тези въпроси са много по-прости, отколкото мислите. Вероятността вече да сте достатъчно привлекателен за дамата на своите мечти е много голяма. Ето 10 неща, които жените харесват и ви правят много по-привлекателен за нежния пол, отколкото си мислите:

1. Небрежен стил

Много жени харесват мъже, които носят безйболна шапка с козирката назад. Намират го за привлекателно, тъй като погледът изпъква и поставя акцент върху очите. А очите издават всичко.

А запретвате ли ръкави? Със сигурност да, когато ви е топло или вършите мръсна работа. Но това е трик, който също привлича, тъй като е небрежен и показва мъжествеността на ръцете, в коите жените толкова обичат да се сгушат.

2. Вратовръзката

Тя определено ви прави по-секси. Носенето на папионка също. И не, не са никакво клише. Или поне не за жените. Салагайте по-често и ще видите как женските погледи започват да се спират по-често върху вас. Нещо повече, носенето на вратовръзка и папийонка ще ви накара да се почувствате по-секси и уверени, а това със сигурност ще привлече повече женско внимание към вас.

3. Обувките

Според проучване, което се позовава на отговорите на над 200 жени, най-атрактивните обувки, които мъжете могат да носят за първа среща са ботите. 77% от жените са заложили на тях и намират този тип мъжки обувки за изключително привлекателни. А ботите са обувки, които всеки мъж трябва да има в гардероба си и да ги носи не само на първа среща. Те са елегантни и показват, че имате стил и държите на него.

4. Силата на аксесоарите

Известно е, че жените обожават аксесоари. И то не само дамски. Ако сте от мъжете, които носят аксесоари като колан или часовник, то значи вече сте достатъчно привлекателен за повечето жени. Тези аксесоари подобряват облеклото и придават завършеност на вида.

Ако носите лещи, понякога ги заменяйте с очила. Както мъжете харесват жени с очила, така и жените са привлечени от мъже, които носят очила. Човешкото око обича симетрията и такава ви дават очилата. Те ви правят обективно по-добре изглеждащи и много сексапилни.

5. Шофирането

Друго нещо, което привлича жените с като магнит е начинът, по който един мъж шофира. Или по-точно шофирането на колата с една ръка или само два пръста на волана. Също така, шофиране с един лакът, отпуснат на отворения ви прозорец е сред нещата, по които жените полудяват. Лесното шофиране, което показва, че контролирате изцяло автомобила, ви дава спокойното присъствие, от което жените имат нужда.

И накрая, паралелното паркиране ще впечатли приятелите ви, но също така е чудесен трик, който трябва да покажете на жените в живота си.

6. Милите жестове

Малките мили жестове са тези, които могат да накарат една жена да се чувства специална и обичана.Например да я прегърнете леко, докато се разхождате или да я погледнете влюбено в ресторанта, когато сте на вечеря с приятели. Една роза без повод и едно „Обичам те“ също вършат чудеса. Ако пък пуснете и пералня, ще сте ненадминати. Малките неща, които показват, че ви пука, са това, което впечатлява жените много повече от грандиозните жестове и красивите думи.

7. Мисловната дейност

Жените обичат да виждат половинката си да чете книги, да говори служебно по работа или да отвори лаптопа, за да свърши нещо важно набързо. Жените обичат интелигентността, без да се хвалите с нея. Четящите момчета в метрото например или в някое тихо квартално кафе могат да бъдат магнит за дамите, които търсят специален човек, с когото да създадат дълбока и смислена връзка.

8. Грижовността

„Обичам да гледам как мъжът ми готви“ е фразата, която може да чуете от много жени. Дамите обичат да знаят, че вкъщи не живее момчето на мама и че може да се грижи сам за себе си. Нито една жена не иска да излиза с мъж, който после трябва да отглежда.

Прието е, че домакинската работа принадлежи на жената, но няма нищо по-хубаво от това мъжът да се включва в нея и да помага винаги с каквото може. Нещо повече, умението на един мъж да готви и то нещо повече от аламинути, ще бъде високо оценено от всяка жена.

9. Ризата

Мъжете обичат жените да носят рокли. Е, ризата е еквивалент. Жените обожават мъже с ризи дори на плажа – небрежна риза, леко разкопчана. Независимо дали сте с панталон, дънки или любимите си шорти, стилната, едноцветна риза е това, което ще ви накара да изглеждате елегантни и облечени с вкус.

10. Прокарването на пръсти през косата

Прокарването на пръсти през косата в стил разресване възбужда дамите. Особено когато си мислите нещо подсъзнателно. Вероятно правите това поне веднъж на ден, но не се замисляте. Жените обаче веднага го  забелязват.

Тези малки неща не отнемат почти нищо, но ви правят много по-привлекателни за дамите, отколкото си мислите. Най-хубавото е, че те са лесни и най-вероятно вече правите част от тях. Просто им обърнете внимание и добавете в ежедневието си тези, който още не правите. Така ще се радвате на повече внимание от страна на нежния пол.

Годежни пръстени от MyWedding София

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Годежен пръстен - годежни пръстени

Годежен пръстен – какво трябва да знаем преди да го купим

Вие сте гаджета от гимназията, запознал ви е общ приятел, били сте колеги или сте …

Перфектното предложение за брак или как тя да каже „Да“

Предложението за брак е специален момент, който вие и вашата половинка винаги ще си спомняте. …