Водещи новини
Предложение за брак на свети Валентин в къщата на Жулиета във Верона, Италия

Празнувай най-романтичния Св. Валентин в дома на Жулиета

Всички знаем изпепеляващата любовна история на Ромео и Жулиета, написана от единствения и неповторим Уилям Шекспир. Драма, която разказва историята на двама млади влюбени от Верона, които не могат да споделят връзката си със света, заради враждуващите си семейства.

Това е една от най-ранните трагедии на Шекспир, трагична любовна история, превърнала се в символ на истинската любов. Тази любов, която преобръща всичко във вас до полуда и заради която си струва да налеете чаша вино и да я отпразнувате романтично.

A кой е най-романтичният ден в годината? Да, говорим за Св. Валентин. Всяка година на 14-ти февруари хиляди двойки организират празнични вечери и пътувания, с които да отбележат любовта си. Ако искате да отпразнувате един уникален Св.Валентин и да се докоснете до магията на Ромео и Жулиета, Airbnb ви дава уникален шанс за незабравим престой в емблематичната къща на Жулиета във Верона.

Но това не е всичко! Ще можете да се насладите на частни екскурзии, вечеря на свещи и дори собствен иконом. Това е най-добрата романтична почивка и само една щастлива двойка ще има възможност да отпразнува любовта си на мястото, където Ромео и Жулиета направиха първото си признание в любов. А тази двойка може да сте вие.

Къщата на Жулиета ще ви посрещне с атмосфера от 13-и век, а двама влюбени ще спят на истинското легло от филма на Франко Зефирели от 1968 г., който пресъздава тази известна история.

Ексклузивният пакет за Свети Валентин в Casa di Giulietta включва личен иконом, незабравима вечеря на свещи с няколко степенно меню, приготвено от известния италиански готвач Джанкарло Пербелини, частна обиколка на този очарователен средновековен имот и дори обиколка на Верона, както я е описал Шекспир.

Представете си, какво ще е да направите или получите предложение за брак точно на този ден, на точно това място.

За да кандидатствате за това уникално преживяване, ще трябва да напишете писмо до Жулиета и да обясните защо може да сте идеалната двойка, която трябва да вдигне тост за любовта си именно там. Кандидатурите трябва да се подават на уебсайта на Airbnb, като двойката печеливши ще бъде обявена малко след това. Е, сигурно вече нямате търпение да дойде Св. Валентин, нали?

Свързани статии

Как да привлечем вниманието на богат мъж

Как да привлечем и задържим вниманието на богат мъж

Всяка жена желае живот като в приказките, прекрасен любящ съпруг, красив дом, деца, екскурзии до …