Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Как да привлечем и задържим вниманието на богат мъж - Luxotica
Водещи новини
Как да привлечем вниманието на богат мъж

Как да привлечем и задържим вниманието на богат мъж

Всяка жена желае живот като в приказките, прекрасен любящ съпруг, красив дом, деца, екскурзии до екзотични дестинации, красиви подаръци, жестове, сигурност… Може би не малко пъти сте си мислили за него – идеалният бъдещ съпруг. В представите ви, той може да е всякакъв – висок, среден на ръст, рус, с черна коса, зелени или сини очи, мускулест или не, мургав, с красива усмивка и чувство за хумор или сериозен и вдъхващ респект и уважение.

Но освен чисто физическите данни, за да се сбъднат мечтите ви, той трябва да има определено ниво на финансови възможности, за да може да си позволи онези малки жестове, които ще ви карат да се чувствате щастлива и обичана отново и отново.

Всичко се свежда до това, че за да се омъжите за богат мъж, първо трябва да го спечелите, а за да го спечелите, първата стъпка е той да ви забележи.

Дами, конкуренцията днес е изключително силна. И ако някога искате да се омъжите за богат мъж, не е достатъчно да сте част от висшето общество или да се появявате на такива събития и места. Трябва и да победите конкурентките си. Но как? Как да го накараме да ни забележи? Как да изпъкнем сред тълпата от други красиви жени, желаещи същото? С какво да се отличим?

За съжаление, в наши дни се налага тенденцията да се мисли, че „повечето е повече“. Мислене, че ако сложим повече грим, повече екстеншъни, по-големи гърди, ако покажем повече плът, това автоматично ще привлече вниманието на богатите мъже и те веднага ще поискат да им станете приятелка или съпруга. Е, вече започвате да усещате колко глупаво звучи това, нали?  

Ако разчитате на това, няма да намерите това, което търсите, а по-скоро ще привлечете богати мъже, които не искат нищо сериозно, но временно биха се позабавлявали с вас. За мъжете има два типа жени, такива за които биха се оженили или да имат сериозни отношения и такива, които са само за забавление. За това, сега ще ви дам три правила, посредством които първо ще привлечете правилното внимание и едновременно с това, ще бъдете забелязана.

Бъди уверена

Колко уверена изглеждаш, когато влезеш в стая, бална зала или заведение? Колко уверена изглеждаш, докато обикаляш между хората по време на коктейл? Колко уверена изглеждаш, докато се разхождаш в парка или на улицата? Колко уверена изглеждаш, докато седиш на бара, надявайки се да срещнеш някого?

Има много неща, които трябва да се запиташ, когато става въпрос за увереност и трябва да знаеш, че има и правилен начин да си уверена. Не искаш да си прекалено уверена, защото ще изглеждаш твърде мъжествена и може да уплашиш или отблъснеш мъжете от себе си. Друг грешен начин е да се държиш като дива и това също не е посоката в която искаш да отидеш. А пълната липса на увереност те кара да изглеждаш като сива мишка. Може да привлечеш грешните хора или някой, който само иска да те използва. Трябва да разбереш, че увереността е много важна.

Ако искаш да си типът жена, която държи на себе си, която хората уважават, трябва да излъчваш тази увереност, която ще демонстрира на мъжете около теб, че си ценна жена.

Увереността е тайната съставка на изграждането на определен имидж. Може да облечеш красива рокля, да носиш красива, дизайнерска чанта, но никой да не повярва, че в действителност си стойностна жена, ако не носиш в себе си увереността, че си точно такава.

Да се върнем стъпка назад и това как мъжете да те забележат, благодарение на увереността. Представете си следното: влизате в голяма зала и вървите уверено, не арогантно и не сякаш мислите, че сте най-добрата. Разбира се, по малко от това помага, за да си повишите самочувствието и увереността, но все пак усещането, което трябва да имате е сякаш притежавате залата, а не че сте по-добра от останалите, защото това поведение отблъсква хората, а не това е целта ни.

И така когато имате тази уверена походка, стойка, движения на тялото, начинът по който говорите и всичко свързано с езика на тялото. И отгоре на това сте облечена прекрасно, с перфектен грим и прическа и влезнете в тази зала изпълнена с хора, мъжете веднага ще се запитат: „Коя е тази жена? Увереността ѝ просто струѝ от нея. Интересно! Може и да не съм очаквал да срещна точно такава жена, но тя някак си, ме вълнува. Трябва да говоря с нея!“ Както виждате, не е трудно да ви забележат, когато сте уверена.

Увереността е безплатна. Тя не изисква да имате пари, а само да работите над нея. А когато сте уверена, можете да убедите хората буквално във всичко.

Бъди елегантна

Има толкова много красиви жени. В наши дни, красотата е невероятно достъпна, дори и за по-ниските класи. Пластична хирургия, филъри, ботокс, разкрасителни процедури, дрехи, бижута. Това вече не е запазена територия само за богатите. Сега всеки може да стане по-красив, отколкото е бил или била преди. За това, красотата е достъпна и конкуренцията е голяма.

И макар да има много красиви жени, много секси жени, знаете ли от какво няма по много? Елегантни жени.

Елегантните жени са рядкост в ерата на Ким Кардашиян и настоящите модни тенденции. Елегантността не е най-важна в съзнанието на хората. Всеки гледа да изглежда небрежно, удобно, като от 90-те, хипстърски, модерно, откровено сексуално и всякакви други различни трендове. И изведнъж, ето те теб. Облечена си елегантно, държиш се елегантно, имаш изискан език на тялото и се открояваш.

Не трябва да си на нивото на кралския двор, като Кейт Мидълтън или Меган Маркъл, но трябва да имаш твоята собствена рядко срещана елегантност, която веднага те отличава след тълпата. Ще бъдеш изненадана, колко много мъже от висшето общество оценяват елегантността и съм сигурна, че я ценят, защото е рядкост.

Бъди женствена

Както вече казахме има изобилие от красиви, секси жени и сексът е навсякъде. За съжаление сексът продава и заради това, всеки в днешното общество го използва прекомерно и в същото време това започва да го прави скучен. „Добре, виждаме, разбираме, ОК. Правили сме го, но нека намерим нещо по-интересно.“ Така мислят мъжете. Снимки и видеа на разголени жени са във всички списания, по телевизии, в Интернет, на телефоните им, на билдборди, във вестниците. Те са задушени от голота и вече не са толкова изкушени от сексуалността толкова, колкото по времето, когато откритото парадиране със секса е било по-ограничено. За това имат нужда от нещо, което да привлече вниманието им за по-дълго.  

Знаете ли, да се облечеш супер секси вече не е толкова оригинално. Ние търсим елегантността и да бъдем високо ценени жени. Не искаме да се продадем краткосрочно и няма да продадем душите си, само, за да бъдем забелязани. Не се нуждаем от мъже, които са на „тази“ вълна. Искаме мъже, които са сериозни, мъже с потенциал, мъже от класа. Такива мъже не търсят момичета-секс кукли. И за това, дами, трябва да се фокусираме над женствеността. Това привлича мъжете.

Към коя мислите, че ще насочат богатите мъже в стаята, към Ким Кардашиан или към Моника Белучи? Мисля, че сравнението между тези две жени е много подходящо. Те ясно изразяват разликата между женственост и секси. Изглеждат по подобен начин, но в съвсем различни стилове. Чувала съм милиони пъти как мъжете желаят Моника Белучи. Колко е привлекателна, колко е секси, колко всичко е тя. Секси, разбира се, е техният начин да изразят как ги привлича тя заради женствеността си. А колко мъже ще си кажат: „О, Боже! Ким Кардашиан. Обичам я, тя е толкова секси, толкова привлекателна.“? Мисля, че знаете отговора на този въпрос.

А сега, искам да помислиш как да вкараш и използваш повече увереност, елегантност и женственост в твоя живот. Може би чрез езика на тялото си, чрез това как се обличаш, как се държиш, как говориш и т.н. Може да потърсиш ролеви модели от които да заимстваш идеи и започни още от днес. Успех!

Свързани статии

Годежен пръстен - годежни пръстени

Годежен пръстен – какво трябва да знаем преди да го купим

Вие сте гаджета от гимназията, запознал ви е общ приятел, били сте колеги или сте …

Перфектното предложение за брак или как тя да каже „Да“

Предложението за брак е специален момент, който вие и вашата половинка винаги ще си спомняте. …