Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Oплешивяване? Забравете за това със Zero T Cap - Luxotica
Водещи новини
Шапка против оплешивяване

Oплешивяване? Забравете за това със Zero T Cap

Оплешивяването е един от най-големите проблеми на всеки мъж. Независимо дали косата ви е все още гъста или започвате да забелязвате, че оредява, има как да забравите за проблема с оплешивяването. Zero T Cap – шапката, която всеки мъж ще обикне.

Това не е стандартна шапка с козирка. Нито е някаква стара шапка, намерена в мазето. Шапката ZeroT е безжична, неинвазивна шапка за светлинна терапия, предназначена да поддържа косата ви пълътна, а скалпа здрав. Създадена за растеж на косата и по-здрав скалп, шапката сега е достъпна в IndieGoGo.

Използвайки иновативна технология за стимулиране на космените фоликули и намаляване на омазняването на скалпа, ZeroT Cap прави грижата за косата лесна и ефективна. Помагайки да се избегне изтъняване на косата, пърхот, акне или сърбеж, светлинната терапия ZeroT ще ви помогне да спасите косата си. В сравнение с други шапки за растеж на косата, ZeroT Cap е удобно и рентабилно решение.

Шапката е така създадена, че да използва два вида светлина – червена и синя. Първата подпомага растежа на здрави и силни косми, а втората почиства повърхността на скалпа от нежелано омазняване. Двата вида светлина работят заедно, за да ви помогнат да имате косата, за която винаги сте мечтали.

Ако сте готови да се спасите от ранно оплешивяване или просто искате да се погрижите за здравия вид на косата си, Zero T Cap е най-лесното, нехимично и неинвазивно решение.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

POD система за дезинфекция

Дезинфекция на дрехи от вируси и бактерии с POD

Живеем във времена, в които чистотата и здравето са по-свързани от всякога. Прибирате се вечер …

Съвети за красота и грижа за кожата

Изглеждайте винаги млади с тези безценни съвети за красота и грижа за кожата

Грижата за кожата на всяка възраст е важна, ако искате да изглеждате все така млади …