Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Дезинфекция на дрехи от вируси и бактерии с POD - Luxotica
Водещи новини
POD система за дезинфекция

Дезинфекция на дрехи от вируси и бактерии с POD

Живеем във времена, в които чистотата и здравето са по-свързани от всякога. Прибирате се вечер вкъщи и първото нещо, което правите, е да измиете ръцете си. Но не забравяте ли нещо? Освен ръцете ви, палтото, обувките, чадъра, чантата и телефона също са били изложени на мръсотия, бактерии и вируси от околоната среда.

Значи ли това, че трябва да се заемете с безкрайно дезинфекциране на всичко, което сте носили със себе си през деня? За щастие не! Вече може да сте сигурни, че вещите ви са безопасни и защитени от бактерии и вируси, благодарение на дезинфекциращия органайзер за коридор POD.

На пръв поглед, той изглежда като обикновена закачалка, която да поставите в коридора си и на която да закачите палтото и чантата си, с рафт за обувки в долната част. Но всичко това се допълва от специална, дезинфекцираща система, която ви позволява не само да съхраните вещите си подредени в коридора, но и да ги пречистите от вируси, бактерии и мръсотия, на които са били изложени през деня.

Следвайки идеята на LG Styler, POD намалява бактериите, елиминира вирусите и премахва неприятните миризми от дрехите ви, дезинфекцирайки ежедневните предмети със стил. Въпреки това, за разлика от LG, създателят на това иновативно устройство, Серджо Спинел използва PCO + UVC система. Какво е това? Ще разберете след секунди!

Разработено в партньорство с IRTRONIX, компания за UV LED технологии, намираща се в Калифорния, тази страхотна иновация ще впечатли всеки, който държи на чистота около себе си. POD е създаден с пречистваща технология, често използвана при въздухопречиствателите и климатиците.

Процесът използва вентилатор за изтегляне на частици през редица филтри за намаляване на бактериите и вирусите. Отивайки по-далеч от стандартния HEPA филтър, POD използва общо шест филтъра, включително въглероден филтър за саниране. Светодиодните индикатори от външната страна на уреда ще ви информират за състоянието на цикъла на дезинфекция.

В POD може да приберете всичко: от палтото, маската, обувките, чантата си до телефона си, който може да заредите, благодарение на включеното устройство за безжично зареждане. За да отворите и затворите органайзера, просто поставете крака си в основата на устройството и сензорът за движение автоматично ще се отвори. Или просто помолете Alexa да го направи вместо вас.

В зависимост от това колко неща имате нужда да съхранявате и дезинфекцирате всеки ден, има три налични версии: POD mini, стандартен POD и POD Magnus.

Цената на устройствата започва от 690 щатски долара за мини и 968 щатски долара за обикновения POD, може да ви се струва, че сумите са големи за закачалка, която ще поставите в коридора си. Но когато става въпрос за здраве и чистота, дори 1212 долара за POD Magnus си заслужават.

Не забравяйте и да се абонирате за страницата ни във Facebook, за още интересни джаджи, идеи, статии, снимки, видеа, новини свързани със здравето, както и за всичко останало свързано с луксозния стил и начин на живот. „Luxotica.BG – Луксозни стоки от първа необходимост„.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Шапка против оплешивяване

Oплешивяване? Забравете за това със Zero T Cap

Оплешивяването е един от най-големите проблеми на всеки мъж. Независимо дали косата ви е все …

Съвети за красота и грижа за кожата

Изглеждайте винаги млади с тези безценни съвети за красота и грижа за кожата

Грижата за кожата на всяка възраст е важна, ако искате да изглеждате все така млади …