Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Bentley изненада всички с новия си… пчелен мед! - Luxotica
Водещи новини
Пчелен мед от Bentley

Bentley изненада всички с новия си… пчелен мед!

Дами и господа…на вашето внимание представяме новото произведение на Bentley…не луксозна кола, а истински пчелен мед! Няма да повярвате, но  британският производител на луксозни автомобили и джипове вече събра първата си реколта пчелен мед. Двата Bentley кошера, в които живеят 120 000 пчели Apis Mellifera, са дали първата си реколта. И Bentley ги е превърнал в повече от 100 буркана мед Bentley Honey.

Пчеларите на Bentley (очевидно в компанията има открити и такива работни места) събраха пчелната пита от кошерите, след което я извадиха рамка по рамка. Процесът отнема време, защото отцеждането и филтрирането на меда трябва да се извършва внимателно и след това се налива в отделни буркани.

Целта на компанията да се занимава с пчеларство е да допринесе за местното биологично разнообразие. А като начало резултатът е повече от положителен – много продуктивна първа реколта.

Знаем, че компанията залага на лукс, високо качество и изключителна прецизност към детайлите не само при производството на автомобили, но и на пчелния мед. Бурканите, в които се налива медът, както и опаковката са дизайнерски и направени по поръчка. Етикетите на бурканите са създадени от интериорния дизайнер на Bentley, Луиз Маккалъм, а първата реколта пчелен мед ще бъде споделена със служителите на компанията.

Свързани статии

Портативна фурна за пица Ooni Koda

Стани Master cheff с портативната фурна за пица Ooni Koda

Партитата с компанията са едни от най-любимите на всички. Представете си: неделя следобед, приятна музика, …

Луксозни храни полезни за здравето

Въпреки, че луксозните храни идват със съответстващата им цена, има някои деликатеси, които предлагат и …