Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Стани Master cheff с портативната фурна за пица Ooni Koda - Luxotica
Site icon Luxotica

Стани Master cheff с портативната фурна за пица Ooni Koda

Портативна фурна за пица Ooni Koda

Партитата с компанията са едни от най-любимите на всички. Представете си: неделя следобед, приятна музика, барбекю, на което печете любимите си бургери, пиете коктейли и се радвате на компанията на любимите си приятели. Идилия… освен ако вместо бургери не ви се дояде пица.

Тогава ще трябва да си поръчате и ще трябва да отделите пари и за пиците, доставката и бакшиш за доставчика. Освен това, ако поръчвате много пици на веднъж, вероятността поръчката да бъде объркана е много голяма. За щастие, поръчването на пица вече може да остане в миналото, а вие може да си приготвяте любимата пица, където и да сте!

Преносимата фурна за пица Ooni Koda е тук и може да задоволи онова изгарящо желание за парче пица, когато и където поискате. Фурната е супер компактна и лесна за преместване. Може да я поставите на задната врата или на къмпинга само за миг и в рамките на 15 минути ще изстрелвате пици в неаполитански стил на всеки 60 секунди. Фурната се загрява до 500 градуса по Целзий и се предлага с камък за печене, регулатор на газ и маркуч. От вас се изисква да осигурите газта и всички съставки на пицата, а печката ще се погрижи за останалото.

Всичко, което трябва да направите, за да използвате Ooni Koda, е да обърнете сгъваемите крачета и да поставите каменната дъска за печене. След като свържете газта, може да започнете с готвенето. Изолираната стоманена обвивка поддържа топлината там, където трябва да бъде, и тъй като използвате газ, димът и саждите са минимални.

С тази портативна фурна за пица ще може да приготвяте любимата пица навсякъде и по всяко време, независимо дали сте с компанията, на къмпинг, или просто искате да приготвите любимата пица за децата в неделя вечер.

Exit mobile version