Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Секс, аромат и тайни с Tom Ford Bitter Peach - Luxotica
Водещи новини
Мъжки парфюм Том Форд горчива праскова

Секс, аромат и тайни с Tom Ford Bitter Peach

Ароматът е създаден, за да разкрива кои сме или как възприемаме себе си.  Подобно на грима, ароматът може да ни представи в светлината, в която искаме светът да ни види. Това може да е обещание. Може да е и измама. Разбира се, всеки знае, че ароматът е нещо много лично. Когато се докоснем до СВОЯ парфюм, реагираме не само на начина, по който мирише. Реагираме на формата и цветовете на бутилката, компанията, която го произвежда, емоциите, които предизвиква в нас. Реагираме на името му.

Когато стане въпрос за парфюми, Том Форд е името, което често чуваме напоследък. Той провокира не само с ароматите си. Неговите парфюми стават известни и с имената си, които привличат и ни карат да си представяме, да мечтаем, да искаме.

Том Форд е известен провокатор. През цялата си кариера в Gucci той успява да създава забранявани реклами и гордо описва себе си като „обективист на равни възможности“ както за мъжете, така и за жените. А щом стане въпрос за аромати, едни от най-обичаните творения на Ford имат имена като Lost Cherry, Fucking Fabulous и Rose Prick. И като всеки велик художник, той продължава да намира нови начини да шокира публиката, която винаги е готова да бъде скандализирана. А най-новото му творение носи звучното име: Bitter Peach (Горчива праскова).

Още преди да го помиришете, само с първия поглед към класическата за Том Форд бутилка с оранжев цвят, ще усетите желание за секс и близост.

„Горчивата праскова“ е бъркотия, която удря кожата ви със своя сладко-тръпчив аромат. И както всичко останало, което Том Форд създава, Bitter Peach трудно може да се опише с думи. Ако определим аромата като „подправена праскова“, рискуваме да създадем впечатлението за празничен десерт, а това съвсем не е целта тук. Той е много повече от сладък, плодов аромат. Веднъж докоснал кожата и дрехите ви, Bitter peach ще ви накара да доближавате китката до носа си отново и отново, за да се насладите на сладкото блаженство.

Още щом ароматът се докосне до кожата ви, ще усетите свежа праскова, която си партнира с червен портокал, за един прекрасен баланс между сладко и кисело. Върховите нотки на парфюма загряват с пикантен аромат на кардамон. Есенцията от ром прави сърцето на парфюма земно и затоплящо, като нежна прегръдка. А основата, която включва всички известни базови аромати като пачули, сандалово дърво, ветивер, кашмир и ванилия, е нещо, което трудно може да се опише с думи.

Ароматът е толкова добре обмислен. Независимо дали ви харесва или не, тук се случва една истинска революция. Отвежда ви на пътешествие през цялата ароматна гама: ярко и напористо в началото, бавно пренесено до нещо по-топло, по-достъпно. Това е един истински вълнуващ аромат, топъл и дървесен, пълен с подправки и пръст, сладък, но непознат. Той е подходящ както за студените месеци, когато имате нужда да се обгърнете с топлина, така и за лятото, когато горещите и пикантни аромати са на почит.

Bitter peach e като шега, която не трябваше да чувате, или човек, който не бива да целувате. Достатъчно сладък да ви привлече, но и също толкова скандален, за да се зачудите дали наистина е добра идея да му се доверите.

Горчивата праскова ви кара да гадаете. И ако все пак решите да го превърнете в своя нов парфюм, бъдете готови да обяснявате на много и различни хора какъв е този аромат, който ви прави още по-привлекателни.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Нежни към кожата, нежни към планетата – 10 марки органична козметика

Кожата е най-големият орган в тялото ни и като такъв заслужава най-много грижа. С напредването …

Най-добрите дамски парфюми за всеки повод

„Кога трябва да се ползва парфюм?“ —пита една млада жена. „Когато ти се иска да те …