Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Audemars Piguet с нов стилен часовник за истинския джентълмен - Luxotica
Водещи новини
Стилен,швейцарски часовник Audemars Piguet Royal Oak Double Balance Wheel Openworked

Audemars Piguet с нов стилен часовник за истинския джентълмен

Кои са основните елементи, по които ще познаете истинския джентълмен? Стилен, добре ушит костюм, елегантен парфюм и часовник, който привлича вниманието.

Последният е особено важен аксесоар не само, за да се почувствате елегантни. Часовникът е символ на класа и дори само за това, си заслужава да инвестирате в такъв.

Ако все още търсите идеалния часовеник, с който да привличате погледите към себе си, швейцарската луксозна марка Audemars Piguet има нещо за вас. Вече може да откриете на пазара, нова версия на емблематичния за марката модел Royal Oak Double Balance Wheel Openworked. Той е създаден с корпус от елегантна, черна керамика и циферблат, който буди възхищение и заслужава вниманието на всеки мъж, който обича лукса.

За първи път Royal Oak Double Balance Wheel Openworked се предлага с каса и гривна от черна керамика, и двете ръчно завършени с помощта на емблематичните за фирмата сатенено четкане и полиране.

Черната керамика се отличава с елегантност и чудесно пасва на новия черен, ажурен циферблат и механизма с двойно балансирано колело в розово злато, който може да се наблюдава от двете страни на часовника. Тази патентована иновация подобрява прецизността и стабилността на часовника. Двете балансиращи колела и две пружини, сглобени на една и съща ос, позволяват на системата да трепти в перфектен синхрон.

Новата версия на швейцарският часовник, съчетава в себе си традиционни и авангардни технологии, вградени в изключително съвременен дизайн. Циферблатът се отличава с часови маркери и стрелки от розово злато с нанесени луминесцентни елементи, както и с осцилираща тежест от 22-каратово розово злато, видима от задната страна на часовника. На гърба ще откриете и гравирани думите: “Royal Oak Double Balancier”.

Часовникът е създаден с невероятно внимание към детайла, от опитни експерти, които създават механизма, като започват от външния дизайн и работят навътре с прецизността подобаваща за швейцарски бранд. Освен това, създаването на часовници с отворена архитектура, откриваща тонираните с родий зъбни колела от двете страни на часовника, е фино изкуство за балансиране между функционалността и естетиката.

А, ако искате да му се порадвате на живо и да се сдобиете с такова произведение на часовникарското изкуство, той ще бъде достъпен в бутиците на Audemars Piguet’s от декември 2020 г. Сумата, срещу която това бижу може да бъде ваше, е 86 750 долара.

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Сравнение на часовници Seiko, Hamilton & Tissot

Три блестящи часовника на добра цена

Да изберете часовник в условията на сегашното изобилие на пазара от марки и модели хич …

8 тайни екстри при купуване на часовник от оторизиран дилър

При закупуване на часовник от оторизирани дилъри и бутици на марките има определени ползи, които …