Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/luxotnf5/public_html/wp-content/themes/sahifa-child/functions.php on line 18
Новото име на луксозното пътуване е RAIDO Tours - Luxotica
Водещи новини

Новото име на луксозното пътуване е RAIDO Tours

„Ние искрено вярваме, че луксозните туристически преживявания могат да приемат различна форма и каквото и да означава луксозно пътуване за вас, ние знаем, че за вас това е важно.

За един клиент, луксозна ваканция означава апартамент в петзвезден хотел или каюта на кърмата на круизен кораб с безкрайни гледки към хоризонта и океана. За друг, това би могло да е къмпингуване под звездите на пустинята или да вечеря върху глетчер. За трети,  пътуване с влак, във вагона на Ferrari, до състезателна писта, на която могат да карат Ferrari с максимална скорост, е това, което ще запечати това пътуване в сърцето му.

Нашите травъл дизайнери отделят време, за да разберат всичко за предпочитанията ви за пътуване и преживяванията, които искате да имате, след което организират за вас пътешествие без стрес от началото до края… и малко след това.“

Това са думи на Ваня Овчарова от единствената в България, туристическа агенция за луксозни индивидуални и ВИП пътувания. И честно казано, туристическа агенция не е точният термин за това, което правят те. RAIDO TOUR е по-скоро туристически консиерж, консултант за пътувания или травъл дизайнер. Техните експерти в пътуването създават уникални преживявания, базирани на вашите интереси, предпочитания и мечти.

Опознават вас и семейството ви и задават правилните въпроси, за да могат да създадат идеалната ваканция и да претворят мечтите ви в реалност. В RAIDO всеки клиент е уникален, всяка дестинация – прецизно подбрана. Там няма два еднакви съвета и всяко пътуване е единствено по рода си.

По време на процеса, правят проучване на избраната дестинация и могат да предложат най-добрите места за настаняване, посещение и преживявания, от които вие да изберете това, което наистина ви се прави, в последователността в която искате да преживеете местната действителност.

Понякога да решите коя да е следващата част на света, която искате да посетите, може да бъде една от най-трудните задачи при организацията на луксозно пътуване. Ако това се отнася и за вас, можем да препоръчаме RAIDO за ваш съветник. С над 20 години опит в туристическият бранш, техните експерти ще ви дадат информация от първа ръка и познаване в детайли на всяка локация, те ще ви ориентират в избора на променяща мирогледа ви, луксозна ваканция, която ще ви създаде спомени за цял живот. 

Независимо дали искате почивка на Малдивите, да се изкачите на Мачу Пикчу в Перу, да плавате с круизен кораб покрай фиордите на Гренландия, отличителният белег на всяко луксозно пътуване е перфектното планиране и съвършеното изпълнение.

Добре е да знаете, когато пристигнете, не само къде ще спите, но и какво ще правите, какво ще посетите и кога да направите това. RAIDO ви поставя на шофьорската седалка и само ви навигира, за да извлечете максимума от своето пътуване. Те ще ви помогнат и да избегнете капани, в които може да попаднете ако планирате пътуването си сами. Представете си, че пътувате до мечтана дестинация и се окажете там в най-лошия сезон, когато няма да може да видите нищо или пък да разберете, че най-хубавото нещо, което може да видите там, ще се случи две седмици, след като вече сте си тръгнали.

Опитните експерти в пътуването от RAIDO не само ще ви помогнат да изберете дестинацията, но и ще ви посъветват кога е най-доброто време да бъдете там, ще проверят климатичните условия, празници, политическа и икономическа обстановка и дори ще ви посъветват относно редът в който да посетите, изпитате или преживеете местните атракции.

Част от работата на туристическия консиерж е, да осигури посрещането ви, транспорта, настаняването, екскурзиите ви и дори резервациите за топ ресторанти и заведение, за някои от които се чака със седмици или дори месеци, могат да закупят билети за концерти, театър, опера конференции и други събития, както и да поддържат телефонна и Интернет комуникация с вас и местните партньори, за да ви осигурят спокойствие по време на пътуването.

„С уникалните преживявания, които създаваме, може да сте спокойни, че ние внимаваме за всеки детайл, следим всяка промяна, която може да се случи докато пътувате, за вашата сигурност и благоденствие. Вашето време, е вашият най-ценен актив. Позволете ни да ви спестим време, пари и ненужен стрес, за да поемете на пътешествие, което е изцяло ваше.“ Казва г-жа Овчарова.

RAIDO е предпочитан партньор на някой от най-ексклузивните и луксозни места за настаняване, круизни компании и гидове по света. Резервира хиляди нощувки, турове, сафарита и трансфери всяка година. Това означава, че ще може да се възползвате от нашите връзки и партньорства, за да получите най-доброто обслужване, отстъпки, бонуси, ексклузивни достъпи и екстри, които агенцията получава.

Революционното при RAIDO TOUR е, че агенцията всъщност предлага консултантски услуги и консиерж и не начислява допълнителни надценки над цената на туристическите пакети, а напротив – дава на своите клиенти, всичките отстъпки, които партньорите ѝ предоставят на агенцията. Това подсигурява най-ниските цени в света за всяко пътуване. 

И все пак, като всеки най-добър продукт и услугите на RAIDO си имат цена. Тъй като всяко пътуване е строго индивидуално, то изисква различно време и ангажираност на екипа на агенцията. Стойността на консултациите, проучванията, времето за подготовка на документите, закупуване на билетите, резервациите и телефонната поддръжка се определят от времето необходимо за извършване на поръчаните услуги и се заплащат на час.  Така например, за турове в добре разработени държави, като Италия например, се изисква по-малко време, докато намирането на най-добрите места за посещение и местни партньори в екзотични или малко познати дестинации, като Узбекистан или Ливан, биха отнели повече време.

За да спестят на своите клиенти, както тревоги и притеснения, така и пари, от RAIDO са създали пакетни оферти, които предлагат повече добавена стойност и по-добра цена на час. В зависимост от пакета, агенцията може да предложи различни екстри, като лимитирана или денонощна телефонна и Интернет поддръжка по време на цялото ви пътуване.

Доверявайки се на две десетилетия опит на екипа на RAIDO ще изживеете места, култури, вкусове и преживявания, които никоя друга агенция в България не може да предложи.

Луксозният травъл консиерж RAIDO е посветен на споделянето на най-вдъхновяващите и обогатяващи живота дестинации със своите премиум клиенти. Компанията използва безпрецедентното си познание, опит от първа ръка, партньорства в индустрията, личната страст към пътуването, за да създаде единствени, уникални, смислени и незабравими туристически.

Агенцията никога не прави компромис с качеството на предлаганите луксозни пътувания, независимо какъв е бюджетът ви. За тези, които не желаят да пътуват сами или сами да избират, какво да преживеят, са създадени готови пакети за ВИП групи, по вече разработени, ексклузивни и луксозни дестинации, на които да може да се насладите в малки групи до 12 човека, където личните предпочитания биват удовлетворявани, а всеки пътешественик, получава вниманието, което заслужава.

Всяка група е придружена от екскурзовод, който разказва за всяко от нещата на български език, грижи се за организацията, билетите, резервациите и т.н.

Тук няма бързане. Всичко е предвидено така, че да имате, както лично време за почивка, така и време за да изследвате, научите повече или да се потопите в местната култура по един уникален и запомнящ се начин. Точно този стил на „slow-living“ има силата да промени начинът по който гледате на света и може би да оставите дълбок спомен в хората, местата и културите с които си взаимодействате.

Ако желаете RAIDO да ви консултира, относно следващото ви пътуване, да изработи уникално луксозно пътуване до мечтана дестинация, която никой друг не предлага, за вас и вашата половинка или цялото ви семейство, или да се присъедините към някоя ВИП група, свържете се с RAIDO TOUR на телефон: 0898 403 688, изпратете запиване на имейл: office@raidotour.com или посетете официалният им сайт https://raidotour.com/

С RAIDO всяка мечта, може да стане реалност!

Относно Николай Костов

Лайфстайл експерт със страст към луксозните стоки, брандове, дестинации и изживявания. От 16 години следя темата за луксозния стил и начин на живот, а от 2019-та година активно пиша за това. Собственик на CABANA Rooftop Beach Bar, София гайд и www.luxotica.bg

Свързани статии

Модерната класика на бижутата DubaiL

Бижутерия Maison DubaiL е много повече от адрес, това е стил, дух, семейство. Това са години на знания и опит, изчиствани във времето от изтънчената френска и международна клиентела, чиято безгранична лоялност е знак за сигурност и сериозност.

Изящните диамантени бижута на Messika

Бижутерският бранд Messika е създаден в Париж, през 2005 г. и се управлява от Валерѝ …